Меню - навигация              
Изчисляване на поръчка с продуктите
 
Кои сме ние?
Ние сме семейство Каракинови -  Димитринка и Коста. От 2007 г. развиваме мрежов бизнес с Форевър Ливинг Продъктс (ФЛП) и това изцяло промени живота ни - мечтите ни, доходите ни, възможностите ни да пътуваме всички заедно в страната и в чужбина, ... Ако искате и вие да се възползвате от неограничените възможности, които ФЛП България ви дава, и ако искате да се възползвате от опита ни , присъединете се към нашия
екип.

  


Непрекъснатия растеж на ФЛП през благоприятни и неблагоприятни икономически периоди е безпорно доказан във времето. Повече от над 30 години компанията доказва, че е стабилна и не се влияе от външни икономически фактори, а времето е затвърдило качеството на продуктите й.

Сертификати


сертификатисертификати
През 1981 г. е създаден Международният научен съвет за Алое (МНСА) - асоциация, защитаваща производителите на продукти с Алое Вера от нелоялна конкуренция. Съветът е основан като независим регулаторен орган, финансиран от членските такси на всички производители, чиито продукти отговарят на съответните стандарти за качество и чистота. През 1983 г. в МНСА вече членуват 25 компании. Заедно създават „мо­рален кодекс", както и програми за тестове и изследвания. За запазванена обективността е избрана независима лаборатория, в която да се изследват чистотата и концентрацията на продуктите с Алое Вера. Компаниите, чиито продукти отговарят на високите стандарти на МНСА, получават сертификат и разрешение да използват одобрителния печат на съвета. Тази програма за изследвания започва през 1985 г. Форевър Ливинг Продъктс и Aloe Vera of America знаят, че качеството на продуктите им е недостижимо и подлагат су­ровия гел от Алое Вера и нектара с Алое и боровинки на тестовете на МНСА. В началото на 1986 г. официално е оповестено, че и двата продукта на Форевър Ливинг са първите, които отговарят и дори надвишават високите стандарти на Международния научен съвет за Алое. Те получават правото да поставят одобрителния печат на МНСА на опаковката. Целта на ФЛП винаги е била да бъде лидер на пазара на Алое Вера и да предлага на клиентите си най-висококачествените продукти. От 1986 г. насам одобрителен печат на МНСА са получили голяма част от останалите ни продукти с Алое Вера, което може да се види на опаковките им. Тъй като Форевър Ливинг е международна компания, обслужваща клиенти по целия свят, не закъсняват и други атестати за качество. Например, ако сте се зачитали в етикетите на продуктите на ФЛП, сигурно сте забелязали малкото „К" близо до основата на бутилките с гел от Алое Вера. Този символ е оценка от еврейската асоциация „Кошер", давана само на продукти, отговарящи на изключително строги стандарти за качество и чистота. Процедурата е свързана с посещение на равин, представител на сертифицирана лаборатория, който внимателно инспектира плантациите, методите на работа, самото производ­ство и преработка, както и отделните съставки. Оценката се дава само ако се установи, че всичко отговаря на високите стандарти на „Кошер". В много кръ­гове се смята, че продуктите, носещи одобрението на „Кошер" превъзхождат останалите по качество. За много религиозни групи емблемата на „Кошер" е знак, че този продукт е безвреден и качествен. Символът е още една гаранция, че продуктите на Форевър Ливинг са най-добрите в света. Друго доказателство е одобрителният печат на Калифорнийското ислямско общество. Те изследваха някои от продуктите ни и издадоха сертификат, че отговарят на всички изисквания за качество на тяхната организация. Стандар­тите на Ислямското общество също са много високи и фактът, че продуктите отговарят на тях, е следствие от строгото придържане на компанията към съвършена чистота на суровините във всички етапи от производството и опа­коването на продуктите.