Меню - навигация            
Изчисляване на поръчка с продуктите
 

Sonya® Hydrate Conditioner

Хидратиращ балсам „Соня“

код: 350
количество: 355 мл
цена: 43,85 лв

ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА

Хидратиращият балсам „Соня“ овлажнява, разплита и омекотява сухата, изтощена коса, като я прави по-лесна за оформяне и й придава сияен блясък. Той идеален спътник на хидратиращия шампоан „Соня“.
Изключителната му формула съдържа алое вера и пчелно млечице, които помагат на сухата коса да съхрани влагата, която й е така необходима. Това на свой ред подхранва кожата на главата и изглажда косъма, косата ви става мека, лъскава и много лесна за разресване и стилизиране. Освен това ще ви хареса мекия му, приятен аромат.

ОСНОВНИ СЪСТАВКИ

Сок от листа на Алое Барбадензис (стабилизиран гел от алое вера), вода, диметикон, цетилов алкохол, масло от семена на макадамия (Macadamia Integrifolia), масло от слънчоглед (Helianthus Annuus), пропанедиол, бис-хидрокси/метокси амодиметикон, бехентримониев хлорид, бехентримониев метосулфат, пчелно млечице на прах, масло от семена на жожоба (Simmondsia Chinensis), хидролизиран пшеничен протеин, гуар хидроксипропилтримониев хлорид, пантенол, бутилен гликол, глицерил стеарат, феноксиетанол, метилизотиазолинон, аромат.

подхранващи съставки на хидратиращия балсам „Соня“

  • хидролизирани пшенични протеини – привличат и задържат влага, придават обем и блясък, улесняват разресването и изглаждат коса, увредена от химически процедури;
  • масло от семена на макадамия (Macadamia Integrifolia) – придава лъскавина;
  • масло от семена на жожоба (Simmondsia Chinensis) – укрепва косата и я предпазва от заплитане, изсушаване и цъфтеж.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА

След измиване с хидратиращия шампоан „Соня“, втрийте балсама в косата и оставете да подейства 2-3 минути. Изплакнете обилно. За оптимални резултати редувайте с шампоана и балсама за обем „Соня“. Избягвайте контакт с очите. При попадане в очите изплакнете обилно с вода.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Не влияе върху цвета на боядисана коса.
  • Хидратира и придава блясък.
  • Разплита косата за по-лесно разресване.
  • Подхранва кожата на главата.Изтеглете PDF файл с информация за този продукт.
Sonya® Hydrate Conditioner

 
 

Внимание: Описаният продукт не е лекарствено средство! Разпространяването му се осъществява изключително и само от независими дистрибутори. Консултирайте се с лекар преди употребата с медицински цели на който и да било от продуктите на ФЛП!