Меню - навигация         
Изчисляване на поръчка с продуктите
 

Mask Powder

Прахообразна маска

код: 341
29г
цена: 38.22 лв

ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА

 

Прахообразната маска за лице е уникална комбинация от богати съставки, подбрани заради специалните си способности да успокояват кожата и да почистват порите. Смесва се идеално с алое активатор и създава лесен за нанасяне върху лицето и шията лосион. Албуменът и царевичното нишесте имат изпъващи и стягащи свойства, каолинът абсорбира излишната мазнина, алантоинът и лайката успокояват и възстановяват клетките на кожата, като ускоряват растежа на нови клетки.

СЪСТАВКИ

Албумен, царевично нишесте, каолин, алантоин, екстракт от цвят на лайка (Chamomilla Recutita (Matricaria), диазолидинил карбамид, аромат, червено №27 (CI 45410).

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА

Препоръчително е маска от програма „Цвете на младостта” да се прави 2-3 пъти седмично за изглаждане, почистване и стягане на кожата. Смесете една мерителна лъжичка алое активатор с една мерителна лъжичка прахообразна маска за лице и разбъркайте, до получаване на лосион. С четка и движения нагоре нанесете тънък равномерен слой върху лицето. Отпуснете се в легнало положение и избягвайте движения на лицето в продължение на около 30 минути. Омекотете засъхналата маска с леко затоплена, влажна кърпа и внимателно изплакнете лицето и шията с топла вода. Хидратирайте с тоник и любимия си крем.
 
Бележка: може да почувствате свиване на мускулите малко след нанасянето на сместа. В отделни случаи за кратко време може да почувствате лек сърбеж. Ако това се случи, натиснете плътно с върха на пръста си мястото до спиране на сърбежа. Не търкайте и не драскайте.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Смесва се с алое активатор за получаване на маска.
  • Изглажда, почиства и стяга кожата.
  • Съдържа лайка за успокояване на чувствителна кожа.
  • Добавете половин лъжичка пчелен мед за още по-голямо удоволствие.


Изтеглете PDF файл с информация за този продукт.
Mask Powder

 
 

Внимание: Описаният продукт не е лекарствено средство! Разпространяването му се осъществява изключително и само от независими дистрибутори. Консултирайте се с лекар преди употребата с медицински цели на който и да било от продуктите на ФЛП!