Меню - навигация            
Изчисляване на поръчка с продуктите
 

Forever Lycium Plus®

Plus Хранителна добавка с лициум и женско биле

код: 072
количество: 100 таблетки
цена: 66.54 лв

ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА

Лициумът е китайски плод, познат от векове. Той подобрява цвета на кожата, дава енергия и допринася за здравето на очите. Лициумът, комбиниран с един от най-силните антиоксиданти, открити до сега – флавоноиден екстракт от сладък корен, познат още като женско биле, е богат на аминокиселини и витамини.

    От хиляди години азиатските народи използват плода на Lycium barbarum и женското биле, за да поддържат доброто си здраве. Forever Lycium Plus е диетична добавка – източник на антиоксиданти, биофлавоноиди и други полезни фитокомпоненти. Плодът на Lycium barbarum расте в Китай, където от векове се използва като традиционно лекарство при множество заболявания. Богат на аминокиселини (градивния материал на протеините) и витамини, Lycium barbarum е известен в Китай като тоник yin. Известно е, че подобрява зрението, придава цвят на лицето, подхранва черния дроб и бъбреците и има общоподсилващи и противосъстаряващи свойства. Традиционно се използва за лечение на замаяност и обща отпадналост, нисък тонус, болки в гърба и ставите. По-съвременната употреба включва лечение на токсичните последствия при химиотерапия и лъчетерапия. Счита се, че женското биле е най-широко използваната билка в китайската медицина. Тя съдържа над 150 химически съединения, с благотворно влияние при възпаления, треска, рани, язви, болки в гърлото и кашлица. Въпреки че специално се използва в лечението на различни болести, значително по-често се употребява като допълваща билка в безбройни рецепти, а главната й функция е да провокира най-доброто въздействие на другите билки. Отличен спътник на Lycium barbarum. Флавоноидният извлек от женско биле представлява концентрирана форма на биофлавоноиди от женско биле. Произвежда се по патентован процес, отстраняващ по-голямата част от глициризина – много сладък компонент на женското биле, с нежелателни странични ефекти. Съвременните проучвания показват, че биофлавоноидите на женското биле са сред най-силните антиоксиданти, открити до момента.

СЪСТАВКИ

Извлек от плода на Lycium barbarum (плод под формата на прах) 300 мг Извлек на флавоноиди от женско биле 37.5 мг Микрокристална целулоза, целулоза, стеаринова киселина и магнезиев стеарат.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА

По една таблетка три пъти на ден.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Силен антиоксидант.
  • Добър източник на фитокомпоненти.
  • Силен тоник.
  • Добър за зрението и кожата.
Изтеглете PDF файл с информация за този продукт.
Forever Lycium Plus

 
 

Внимание: Описаният продукт не е лекарствено средство! Разпространяването му се осъществява изключително и само от независими дистрибутори. Консултирайте се с лекар преди употребата с медицински цели на който и да било от продуктите на ФЛП!