Меню - навигация         
Изчисляване на поръчка с продуктите
 

Sonya® Aloe Refreshing Toner

Освежаващ тоник с алое и бял чай

код: 279
количество: 170 ml
цена: 71.57 лв

ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА

Хидратира кожата ви, като й осигурява така необходимата влага. Нанасяйте този тоник без спиртно съдържание след почистване с Sonya® Aloe Purifying Cleanser. Освежаващият тоник с алое и извлек от бял чай осигурява жизненоважна влага на кожата и я поддьржа добре хидратирана. Той не съдържа спирт и едновременно овлажнява и освежава кожата. Нанасяйте го след почистване с лосиона за лице с алое и кожата ви мигновено ще абсорбира стабилизирания гел от алое, екстрактите от бял чай и краставица.

СЪСТАВКИ

Гел от Алое Барбадензис (стабилизиран гел от алое вера), вода, глицерин, метил глюцет-20, сорбитол, натриев хиалуронат, PEG-120 естери на восък от жожоба, натриев лактат, бета-глюкан, екстракт от листа на бял чай (Camellia Sinensis), екстракт от краставица (Cucumis Sativus), алантоин, 1,2-хексанедиол, каприлил гликол, трополон, РЕС-40 хидрогенирано рициново масло, тридецет-9, лимонена киселина, динатриева EDTA, аромат.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА

Използвайте го сутрин и вечер след почистващия лосион. Напоете памук или памучен тампон и нанесете по лицето и шията.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Съдържа екстракт от бял чай.
  • Без спирт.
  • Освежава и хидратира.Изтеглете PDF файл с информация за този продукт.
Sonya® Aloe Refreshing Toner

 
 

Внимание: Описаният продукт не е лекарствено средство! Разпространяването му се осъществява изключително и само от независими дистрибутори. Консултирайте се с лекар преди употребата с медицински цели на който и да било от продуктите на ФЛП!