Меню - навигация            
Изчисляване на поръчка с продуктите
 

Clean 9

Прочистваща диетична програма

код: 216
количество: 1
цена: 319.56 лв

ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА

Продуктите в този пакет ви повеждат по пътя на здравето и самочувствието, като прочистват организма ви от вредни химикали и оптимизират функциите му. Тази 9-дневна програма ще ви помогне да си изградите добри навици за оптимизиране теглото, задържане на резултатите и подобряване на цялостното ви здраве.

Наднорменото тегло се превръща във все по-сериозен здравословен проблем в нашата страна. Според проучванията около 56% от българите страдат от наднормено тегло, а 17,7% от затлъстяване. Тревожен е фактът, че България е на пето място в Европа след Югославия, Гърция, Румъния и Чехия по брой на хора със свръх тегло. Причините за това са няколко и обикновено се комбинират - неправилно хранене, липса на движение и стрес. Замислете се кои от тези фактори важат и за вас. Отговорът ще ви разкрие защо проблемът с наднорменото тегло не бива да бъде пренебрегван. Много тревожни са последиците за здравето, които неотклонно следват излишните килограми - високо кръвно, риск от инфаркти и инсулти, диабет, депресии, импотентност и др. Статистиката недвусмислено показва, че хората с наднормено тегло живеят по-кратко от останалите. Но към нормализирането на теглото трябва да се подходи разумно. Драстичните диети не спадат към практичните решения. Всъщност те рядко се оказват каквото и да било решение на проблема. Според проучванията 95% от хората, които отслабват с помощта на диети, не само си връщат първоначалното тегло в рамките на две години, но и слагат още някой килограм отгоре. За постигане на дългосрочни резултати е необходимо да се отнасяме с уважение и грижа към тялото си, да му дадем възможност да се очисти от отровите натрупани в него, да започне да функционира правилно и да му осигурим всички необходими за това хранителни вещества. Форевър Ливинг Продъктс не изневерява на традицията си да предлага на своите дистрибутори и клиенти само най-доброто. Специалистите на ФЛП разработиха уникална програма за прочистване на организма и отслабване, която ви дава възможност да вземете здравето си в свои ръце. Clean and Lean е диетична и тренировъчна програма създадена, за да ви насочи към здравословен начин на живот и ефективен контрол на теглото. Clean 9 ви повежда по пътя на здравето и самочувствието, като прочиства организма ви от вредни химикали. С Lifestyle 30 процесът на изчистване на организма продължава чрез изгаряне на ненужните мазнини и съвети как да постигнете и запазите желаното тегло. Ако положите усилия и завършите програмата, ще успеете да развиете много добри хранителни навици, ще се научите да контро-лирате теглото си с лекота и занапред, и ще се радвате на отлично здраве.

Пакета съдържа

  • 015 Aloe Vera Gel / Гел от алое вера (3 бр.)
  • 026 Forever Bee Pollen / Пчелен прашец
  • 071 Forever Garcinia Plus / Гарциния плюс
  • 324 Lite Ultra Aminotein – Vanilla / Лайт ултра с аминотеин – ванилия
  • Шейкър
  • Сантиметър
  • Наръчник

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА

Програмата Clean and Lean ви предлага познания и средства за постигане на ефективен контрол на теглото по здравословен и естествен път. Вашето желание и мотивация да се придържате към програмата и да правите леки до умерени физически упражнения неусетно ще ви донесат ново самочувствие. Ще изглеждате и ще се чувствате чудесно! Не забравяйте, че винаги трябва да се консултирате с лекар преди започването на тази или която и да било диетична програма. Не всички упражнения са подходящи за всеки.Изтеглете PDF файл с информация за този продукт.
Clean 9

 
 

Внимание: Описаният продукт не е лекарствено средство! Разпространяването му се осъществява изключително и само от независими дистрибутори. Консултирайте се с лекар преди употребата с медицински цели на който и да било от продуктите на ФЛП!