Меню - навигация            
Изчисляване на поръчка с продуктите
 

Forever Nutri-Lean™ Pak

Програма „Нутри-лийн”

код: 294
комбиниран: комплект
цена: 495.47 лв

ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА

Наднорменото тегло се е превърнало в световна епидемия, която променя живота на милиарди по целия свят. От затлъстяване страдат 315 млн. души, а един милиард са с наднормено тегло, 22 млн. деца на възраст под пет години са дебели. Едва ли има човек, който да не знае, че затлъстяването е един от основните рискови фактори за здравето. Според тревожната статистика то е втората водеща причина за предотвратима смърт. Над 300 хиляди годишно са смъртните случаи, чиято причина е затлъстяването. Сред здравословните проблеми, свързани с него са: някои видове рак, психосоциални проблеми, диабет тип ІІ, сърдечносъдови заболявания, високо кръвно налягане, сънна апнея, метаболитен синдром, дихателни проблеми, остеоартрит, ограничена подвижност. Сериозните заболявания и рискът от преждевременна смърт заплашват 80% от хората с 30% или повече телесни мазнини в организма. Страничен ефект е пониженото либидо, което засяга както мъжете, така и жените. Доказано е, че отслабване дори с пет килограма освобождава потиснатите хормони и почти мигновено подобрява интимния живот. Много са заблудите, свързани с контрола на теглото, но основните са следните две. Мит №1: за да отслабне, човек трябва да пази диета. Нов начин на мислене: за да отслабне, човек трябва да придобие здравословни хранителни навици. Мит №2: спортувай, за да гориш калории. Нов начин на мислене: спортувай, за да си здрав, а калориите ще изгарят по естествен път и по-ефективно. Във всеки случай отслабването е свързано с промяна на начина на живот, а ние във Форевър знаем колко трудна може да бъде тя. Затова създадохме новата програма „Нутри-лийн", която ще ви подкрепя по всяка стъпка към вашия нов здравословен начин на живот!

Пакетът съдържа:

  • 015 Aloe Vera Gel / Гел от алое вера или
    034 Aloe Berry Nectar / Нектар от алое и боровинки (3 бр. по избор)
  • 071 Forever Garcinia Plus / Гарциния плюс
  • 222 Forever Active Probiotic / Активен пробиотик
  • 289 Forever Lean / Форевър лийн<
  • 324 Lite Ultra Aminotein – Vanilla / Лайт ултра с аминотеин – ванилия или
    325 Lite Ultra Aminotein – Chocolate / Лайт ултра с аминотеин – шоколад (2 бр. по избор)
  • Наръчник

Най-добрите инструменти за успешен контрол на теглото са на ваше разположение. Тази изчистваща хранителна програма ви предлага систематичен план, подкрепян от изследователи, химици, специалисти в областта на храненето и диетолози. Възползвайте се от възможността да промените начина си на живот така, както винаги сте искали!
Не забравяйте, че винаги трябва да се консултирате с лекар преди започването на тази или която и да било диетична програма. Не всички упражнения са подходящи за всеки.
Изтеглете PDF файл с информация за този продукт.
Forever Nutri-Lean™ Pak
 
 

Внимание: Описаният продукт не е лекарствено средство! Разпространяването му се осъществява изключително и само от независими дистрибутори. Консултирайте се с лекар преди употребата с медицински цели на който и да било от продуктите на ФЛП!