Меню - навигация            
Изчисляване на поръчка с продуктите
 

Forever Aloe Scrub®

Ексфолиант с Алое

код: 238
количество: 99 гр
цена: 31.75 лв

ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА

Нежен пилинг, който съчетава успокояващата и хидратираща сила на 100% стабилизирания гел от алое вера с микросфери от жожоба за дълбоко почистване и отстраняване на мъртвите клетки. Микроскопични гранули от жожоба нежно почистват и ексфолиират кожата ви без да я дразнят или увреждат. Достатъчно нежен за всекидневна употреба.

Когато желаете да почистите кожата си в дълбочина, изберете Forever Aloe Scrub. С уникалната си комбинация от стабилизиран гел от Алое Вера и микросфери от чисто масло от жожоба, Ексфолиантът с Алое е достатъчно нежен за ежедневна употреба и достатъчно силен, за да почисти в дълбочина деликатните пори на кожата. Съчетани, тези две естествени съставки почистват кожата вследствие на собствения й процес на възпроизвеждане, като едновременно с това не допускат изсушаване и увреждане както при синтетичните почистващи препарати. Forever Aloe Scrub се грижи за кожата. Съдържа основа от стабилизиран гел от Алое Вера с естествени перлички от жожоба, на които се дължи ексфолииращият ефект. Този продукт е създаден за цялата кожа, включително лицето, за да премахне нежно мъртвите клетки и ненужните вещества, които запушват порите и развалят добрия вид на кожата. Клетките на кожата се възпроизвеждат на всеки 21-28 дни. С помощта на нежното действие на Ексфолианта с Алое кожата е наистина чиста, рискът от запушване на пори е намален и новите клетки могат да стигат повърхността, което прави кожата свежа и лъчезарна.

СЪСТАВКИ

Стабилизиран гел от Алое Вера, дестилирана вода, хидрогенизирано масло от жожоба, глицерилов стеарат, пропилен гликол, натриев кокоил изетионат, лаураминов оксид, цетилов алкохол, кокамидопропил бетаин, полиетиленгликол-100 стеарат, хидриран силициев двуокис, натриев лактат, токоферол (натурален витамин Е), лимонена киселина, аскорбинова киселина, диазолидинил карбамид, метилпарабен, пропилпарабен, аромат, FD&C синьо №1.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА

Нанесете върху мокрото лице или тяло и нежно масажирайте кожата с мокрите върхове на пръстите (като внимателно избягвате очите) с кръгови движения в продължение на около две-три минути. Ако е необходимо, добавете още вода. Изплакнете обилно и подсушете с чиста и мека кърпа.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Естествен ексфолиант за лице и тяло.
  • Подготвя кожата за овлажняване.
  • Използвайте преди да нанесете автобронзанта с алое на ФЛП.
Изтеглете PDF файл с информация за този продукт.
Forever Aloe Scrub

 
 

Внимание: Описаният продукт не е лекарствено средство! Разпространяването му се осъществява изключително и само от независими дистрибутори. Консултирайте се с лекар преди употребата с медицински цели на който и да било от продуктите на ФЛП!