Меню - навигация            
Изчисляване на поръчка с продуктите
 

R3 Factor®

R3 фактор „Защитен крем за лице“

код: 069
количество: 56.7 гр
цена: 66.53 лв

ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА

Запазете влажността на кожата си, възстановете еластичността и устойчивостта й, придайте й младежки вид. Този крем съчетава успокояващ, дълбоко проникващ 100% стабилизиран гел от алое вера, антиоксидантните витамини А и Е и алфа хидроксилни киселини. Подпомага процеса на възобновяване на кожата, като отстранява мъртвите клетки, и същевременно подхранва и хидратира новите клетки, за да намали появата на бръчки.

Независимо дали искаме да го признаем или не, обществото залага много на външния вид. Помогнете на кожата си да запази своята естествена влага, да възстанови еластичността си и да си върне добрия външен вид със Защитния крем за лице R3 Factor Skin Defence Creme – богато съчетание на стабилизиран гел от Алое Вера, разтворим колаген и алфахидроксикиселини, подсилени с витамини А и Е, всеки от които е от основно значение за здравата кожа. Алфахидроксикиселините са извлечени от естествени растителни източници и понякога ги наричат „плодови киселини“. Лесно е да се разбере защо: гликоловата киселина, много малка и дълбоко проникваща молекула, е из­влечена от захарната тръстика, лимонената киселина – от цитрусови плодове, винената киселина е получена от грозде, а ябълчената киселина – от ябълки. Взети заедно, тези плодови киселини имат ексфолииращо действие, тъй като отделят мъртвите клетки от повърхността на кожата чрез разтваряне на естествените вещества, които задържат мъртвите клетки в тъканта. Сухи и на люспи, тези клетки не могат ефективно да предотвратяват загубата на влага, а в добавка създават бариера за овлажняващите кремове. Равномерното освобождаване на кожата от тези мъртви клетки гарантира, че в процеса на възстановяване ще останат по-свежите клетки. Тъй като са нужни 21-28 дни за едно пълно завършване на процеса на възстановяване на кожата, сходен период е нужен и за да усетите благотворното действие на Защитния крем R3 Factor. Редица производители и професионалисти-козметици смятат, че плодовите киселини са най-важните агенти в грижата за кожата през това десетилетие. Дори се твърди, че те помагат при кожни проблеми, вариращи от акне до свръхпигментация и белези вследствие излагане на слънчевите лъчи. Някои кремове на пазара обаче могат да причинят дразнене. Съчетанието от алфахидроксикиселини и успокояващите свойства на стабилизирания гел от Алое Вера в нашия продукт не допуска подобен проблем. Витамините А и Е играят друга основна роля. Витамин Е е мощен антиоксидант, докато Витамин А помага за поддържане на кожата здрава и лекува някои кожни проблеми като акне и псориазис. В крайна сметка, Защитният крем за лице R3 Factor Skin Defence Creme е мощен съюзник в борбата срещу безпощадното влияние на времето и запазва младежкия вид на кожата.

СЪСТАВКИ

Стабилизиран гел от Алое Вера, дестилирана вода, бутилен гликол, сквален (C30H50), метил глюцет-20, цетил диметикон, масло от кайсиева ядка, полиакриламид, С13-14 изопарафин, лаурет-7, глицерил стеарат, токоферилов линолеат, натриев хиалуронат, токоферилов ацетат, гликолова киселина, екстракт от захарна тръстика, екстракт от лимон, екстракт от ябълка, екстракт от зелен чай, ретинил палмитат, разтворим колаген, полиетиленгликол-100 стеарат, падимат О, аскорбинова киселина (витамин С), триетаноламин, диазолидинил карбамид, метилпарабен, пропилпарабен, аромат.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА

След като почистите, нанесете върху лицето, шията и други места по желание. За да получите най-добър резултат, употребявайте сутрин и вечер. След неговата употреба по желание можете да нанесете Стягащ лосион Firming Foundation Lotion и/или грим през деня и Защитен крем Recovering Night Creme вечер. (вж. Възстановителна програма за красота с Алое – Aloe Fleur de Jouvence).

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Плодовите алфахидроксикиселини допринасят за обновяването на кожата.
  • Алое вера и добавените витамини допълват благотворното действие.
Изтеглете PDF файл с информация за този продукт.
R3 Factor Skin Defense Creme

 
 

Внимание: Описаният продукт не е лекарствено средство! Разпространяването му се осъществява изключително и само от независими дистрибутори. Консултирайте се с лекар преди употребата с медицински цели на който и да било от продуктите на ФЛП!