Меню - навигация            
Изчисляване на поръчка с продуктите
 

Forever Alluring Eyes®

Крем за зоната около очите

код: 233
количество: 28.3 g
цена: 48.89 лв

ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА

Възстановяващ крем за нежната кожа около очите, подсилен с най-добрите съставки, за да ви предложи оптимална грижа и хидратиране. Създаден по най-съвременна технология, той възстановява еластичността на кожата и намалява появата на фини бръчки и сенки около очите.

„Forever Alluring Eyes” е възстановяващ крем за областта около очите, създаден по съвременна технология за намаляване на бръчките, фините линии и сенките под очите. Подсилен е с едни от най-добрите съставки за по-голяма еластичност на кожата в нежната и видима област около очите. Сред основните съставки са: Извлек от Алое Барбадензис (гел от Алое Вера) – натуралният успокояващ агент за кожата. Капроил/Каприл триглицерид Леко, естествено успокояващо вещество, извлечено от кокосовото масло, което овлажнява без да оставя усещане за грубо омазняване, характерно за много масла. Естер от жожоба Успокояващо средство на основата на маслото от жожоба. Отличен омекотяващ и овлажняващ агент за кожата. Осигурява приятна плътност на крема. Глицерин Като овлажнител, помага на кожата да запази влагата. Сквален Действа като нежно успокоително средство, подхранващо, без да създава усещане за омазняване. Намалява появата на фини бръчки и изсушаването на кожата. Натриев хиалуронат Това е едно от най-ефективните овлажняващи вещества поради изключително високите си хидрофилични (водолюбиви) свойства. То е сходно с текстурата на кожата и затова остава на повърхността й като формира еластичен слой, без да запушва порите. Подобрява еластичността и намалява появата на бръчки, сенки и подпухналост на кожата. Токоферол Добър източник на витамин Е, омекотява кожата и овлажнява отвътре. Защитава продукта от окисляване.

СЪСТАВКИ

Извлек от Алое Барбадензис (гел от алое вера)
Натурален успокояващ агент за кожата.
Капроил/Каприл триглицерид
Леко, натурално успокояващо съединение, извлечено от кокосовото масло, което овлажнява без да оставя усещане за грубо омазняване, характерно за много масла.
Естер от жожоба
Успокояващо средство на основата на маслото от жожоба. Отличен омекотяващ и овлажняващ агент за кожата. Осигурява приятна плътност на крема.
Глицерин
Като овлажнител, помага на кожата да запази влагата.
Сквален
Действа като нежно успокоително средство, подхранващо, без да създава усещане за омазняване. Намалява появата на фини бръчки и изсушаването на кожата.
Натриев хиалуронат
Това е едно от най-ефективните овлажняващи вещества поради изключително високите си хидрофилични (водолюбиви) свойства. То е сходно с текстурата на кожата и затова остава на повърхността й като формира еластичен слой, без да запушва порите. Подобрява еластичността и намалява появата на бръчки, сенки и подпухналост на кожата.
Токоферол
Добър източник на витамин Е, омекотява кожата и овлажнява отвътре. Защитава продукта от окисляване.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА

Нанесете нежно в областта около очите.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Намалява появата на фини бръчки и сенки.
  • Успокоява нежната област около очите с витамин Е.
  • Противовъзпалителни съставки за намаляване подпухналостта на очите в резултат от алергии и умора.
Изтеглете PDF файл с информация за този продукт.
Forever Alluring Eyes

 
 

Внимание: Описаният продукт не е лекарствено средство! Разпространяването му се осъществява изключително и само от независими дистрибутори. Консултирайте се с лекар преди употребата с медицински цели на който и да било от продуктите на ФЛП!