Меню - навигация            
Изчисляване на поръчка с продуктите
 

Sonya® Aloe Eye Makeup Remover

Лосион с Алое за почистване на грим

код: 186
количество: 118 ml
цена: 22.18 лв

ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА

Ефективна формула без мазнини, с нежни съставки, които деликатно почистват кожата ви от грим, като я предпазват, овлажняват и омекотяват. Успокояващите свойства на основната съставка – стабилизирания гел от алое вера превръщат лосиона в идеално средство за отстраняване на всички видове грим, без значение дали е на маслена или на водна основа.

Уникална формула с Алое Вера гел, която нежно, но ефективно почиства кожата от грима. Меките съставки ви дават възможност да се насладите на почистващите свойства на една формула без масла. Основната съставка е гел от Алое Барбадензис (нашият стабилизиран гел от Алое Вера) с успокояващите и подхранващи свойства на това нежно към кожата растение. Динатриевият кокоамфодиацетат, полисорбат 20 и натриево-лауроиловите овесени аминокиселини премахват грима, докато захарозният кокоат защитава, овлажнява и успокоява кожата. Този нежен лосион за почистване е еднакво ефикасен при гримове на маслена и на водна основа. Aloe Eye Makeup Remover е необходимост за всяка жена, която използва грим.

СЪСТАВКИ

Гел от Алое Барбадензис (стабилизиран гел от Алое Вера), вода, динатриев кокоамфодиацетат, полисорбат 20, захарозен кокоат, натриево-лауроилови овесени аминокиселини, хидроксиетилцелулоза, феноксиетанол, метилпарабен, пропилпарабен, динатриева етилендиаминтетраоцетна киселина.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА

Напоете малък памучен тампон с лосиона. Докоснете затворените очи, изчакайте няколко секунди, като леко притискате, за да може да проникне в миглите и цялата област на очите. След това избършете миглите с движение надолу, за да отстраните спиралата окончателно. Сега можете да изплакнете с леко хладка вода или с чист, влажен памучен тампон преди да нанесете Крем против бръчки около очите – Forever Alluring Eyes в областта на очите. Ако е необходимо, повторете процедурата.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Формула на основата на алое, без масла.
  • Нежно омекотява и подхранва миглите.
  • Премахва грима на маслена и на водна основа, без да се налага разтриване или увреждане на нежната област около очите.Изтеглете PDF файл с информация за този продукт.
Sonya® Aloe Eye Makeup Remover

 
 

Внимание: Описаният продукт не е лекарствено средство! Разпространяването му се осъществява изключително и само от независими дистрибутори. Консултирайте се с лекар преди употребата с медицински цели на който и да било от продуктите на ФЛП!