Меню - навигация         
Изчисляване на поръчка с продуктите
 

Aloe First®

Успокояващ кожата спрей с Алое

код: 040
количество: 473 мл
цена: 39.82 лв

ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА

Отлично допълнение за вашата домашна аптечка. Този натурален успокояващ кожата спрей за локално приложение съчетава алое вера с прополис, алантоин и единайсет изключителни билки. Само няколко напръсквания ще ви донесат облекчение дори и на най-труднодостъпните места.

Aloe First е прекрасна добавка към всяка аптечка за първа помощ. Тази изключителна формула за кожата е първият защитен слой срещу кожни инфекции и възпаления. Създаден с висок процент стабилизиран гел от Алое Вера, Aloe First съдържа и други подбрани съставки, поради което е незаменим продукт за различни кожни проблеми. Пчелният прополис увеличава естествените антибиотични свойства на Алое Вера гела. Алантоинът е вещество, което защитава кожата и се среща в множество растения, включително във външната кора на листата на Алоето. Единадесет внимателно подбрани растителни екстракта, известни с благотворните си свойства, са добавени за още по-силен ефект. Алоето и билките се съчетават в един естествено успокояващ спрей, подходящ при кожни раздразнения – обриви, ожулвания, прорезни рани и натъртвания. Лесен за употреба дори когато допирът с кожата е много болезнен, Aloe First лекува леки порязвания, битови и слънчеви изгаряния. Aloe First е с балансирано рН и има успокояващо въздействие дори върху най-чувствителната кожа. Успокоява и при тропически лишеи. Aloe First може да се пръска и върху косата, за да я защити от вредните ултравиолетови лъчи на слънцето. Използва се във фризьорски салони преди къдрене, за предотвратяване изсушаването на косата в резултат на използваните препарати. В козметичните салони Aloe First действа особено успокояващо след кола маска. Aloe First е изключителен продукт, действително ненадминат в класата си.

СЪСТАВКИ

Стабилизиран гел от Алое Вера, дестилирана вода, алантоин, пропилен глигол, токоферол (естествен витамин Е), полисорбат 20, имидазолидинил карбамид, метилпарабен, натриев цитрат, пчелен прополис, извлек от невен, извлек от бял равнец, извлек от мащерка, извлек от лайка, извлек от глухарче, извлек от евкалипт, извлек от пасифлора, извлек от градински чай, извлек от джинджифил, извлек от пореч, извлек от сандалово дърво.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА

Нанесете обилно върху кожата, за да я успокоите и овлажните.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Трябва да присъства във всеки дом.
  • Успокоява при изгаряния, обриви, ухапвания и ужилвания.
  • Предпазва косата от слънчевите лъчи и от хлорни увреждания.
  • Защитава косата преди къдрене.Изтеглете PDF файл с информация за този продукт.
Aloe First

 
 

Внимание: Описаният продукт не е лекарствено средство! Разпространяването му се осъществява изключително и само от независими дистрибутори. Консултирайте се с лекар преди употребата с медицински цели на който и да било от продуктите на ФЛП!