Меню - навигация            
Изчисляване на поръчка с продуктите
 

Aloe Body Toner

Тонизиращ крем за тяло с Алое

код: 056
количество: 113 гр
цена: 59.48 лв

ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА

Специално създаден крем за изглаждане и стягане на кожата при целулит. Съдържа стабилизиран гел от алое вера, емулгатори, овлажнители. Бавно и възхитително този плътен крем ще загрее и тонизира кожата ви, благодарение на стимулиращите кръвообращението агенти – масло от канела и лют червен пипер, които ще проникнат дълбоко под кожата с помощта на нашия патентован гел от алое вера.

Бавно и възхитително този плътен и богат успокояващ крем ще загрее и стимулира кожата ви. Тонизиращият крем за тяло Aloe Body Toner съдържа стабилизиран гел от Алое Вера, емулгатори, овлажнители, както и загряващите и стимулиращи кръвообращението агенти – масло от канела и червен пипер. Aloe Body Toner се използва с прозрачното фолио, което задържа топлината и изглажда повърхността на тялото. Това е един специално създаден крем за разкрасяване на тялото, който едновременно го тонизира и стяга. Действието на крема върху тъканта на кожата се дължи на избора на съставки, както и на масажирането и използването на фолиото. Подбраните съставки имат силно загряващо и успокояващо действие. Билковите извлеци, внесени от Европа, са известни с тонизиращите и стягащите си свойства. Естественото овлажняване на натуралните извлеци от Алое и билки, заедно със загряващите свойства на естествения червен пипер и маслото от канела, гарантират ефективността на продукта.

СЪСТАВКИ

Стабилизиран гел от Алое Вера, дестилирана вода, С10-18 триглицериди, глицерил стеарат, пропилен гликол дикаприлат/дикапринат, бутилен гликол, цетилов алкохол, триетаноламин, пропилен гликол, екстракт от бръшлян, екстракт от коча билка, екстракт от Clematis Vitalba, екстракт от водорасли, екстракт от хвощ, разтворим колаген, хидролизиран еластин, масло от канела, полиетиленгликол-100 стеарат, полисорбат 20, сорбитан лаурат, карбомер, масленосмолен екстракт от Capsicum Frutescens, аскорбинова киселина, метилпарабен, пропилпарабен.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА

Прочетете упътването към програмата за тонизиране на тялото с Алое в Комплекта Aloe Body Toning Kit.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Стимулира кръвообращението, което на свой ред разбива блокирани течности и мастна тъкан, често причиняващи появата на целулит.
  • Прочиства токсините, натрупани в кожата.
  • Тонизира, овлажнява, стяга и успокоява кожата.
  • Превъзходна комбинация от билкови комплекси.


Изтеглете PDF файл с информация за този продукт.
Aloe Body Toner

 
 

Внимание: Описаният продукт не е лекарствено средство! Разпространяването му се осъществява изключително и само от независими дистрибутори. Консултирайте се с лекар преди употребата с медицински цели на който и да било от продуктите на ФЛП!