Меню - навигация         
Изчисляване на поръчка с продуктите
 

Aloe Heat Lotion

Загряващ лосион с Алое

код: 064
количество: 118 мл
цена: 30.24 лв

ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА

Дълбоко проникващ, успокояващ, стабилизиран гел от алое вера, съчетан със загряващи и облекчаващи билки, за да ви донесе така желаното отпускане след напрегнатия ден. Идеален за умора и болки в мускулите и краката след целодневно препускане. А защо не и за масажен лосион?

След дълъг и тежък ден в офиса, на двора или на спортната площадка, всички знаем какво значат уморените и болезнени мускули. Сега не ви трябва нищо друго освен туба от нашия загряващ лосион с алое! Това е успокояващ и дълбоко проникващ лосион, съчетан със загряващи билки, за идеален масаж на уморени мускули и суха кожа. Загряващият лосион с алое има баласирано рН и е особено подходящ за релаксиращ масаж. Дълбоко проникващата сила на алоето ще ви облекчи бързо, ако сте напрегнати или в стрес, ако имате артритни стави, болки в мускулите или главата. Облекчава запушени синуси при втриване на малко количество върху слепоочията.

СЪСТАВКИ

Сталибизиран гел от алое вера, метил салицилат, глицерил стеарат, пропилен гликол, цетилов алкохол, ментол, триетаноламин, евкалиптово масло, масло от кайсиеви ядки, вазелин, сусамено масло, ланолин, масло от жожоба, олеинова киселина, полиетиленгликол-100 стеарат, карбомер, алантоин, ланолинов алкохол, аскорбинова киселина (витамин С), диазолидинил карбамид, динатриева етилендиаминтетраоцетна киселина, метилпарабен, пропилпарабен.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА

Нанесете обилно и масажирайте кожата на желаното място. Избягвайте контакт с очите. Ако попадне в очите, изплакнете обилно с вода в продължение на няколко минути.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Загряващ агент при болка, болезнени стави и изкълчвания.
  • Помага при главоболие (нанесете малко количество върху слепоочията).
  • При бронхиални и дихателни проблеми (масажирайте върху гърдите и гърба).
  • Подходящ за деца и възрастни.
  • Идеален за масаж.
Изтеглете PDF файл с информация за този продукт.
Aloe Heat Lotion

 
 

Внимание: Описаният продукт не е лекарствено средство! Разпространяването му се осъществява изключително и само от независими дистрибутори. Консултирайте се с лекар преди употребата с медицински цели на който и да било от продуктите на ФЛП!