Меню - навигация         
Изчисляване на поръчка с продуктите
 

Relaxation Bath Salts

Отпускащи соли за вана

код: 286
количество: 350 г
цена: 49.90 лв

ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА

Ароматна смес от легендарната сол от Мъртво море, лавандула и други етерични масла, която ще ви избави от всички грижи. Само две супени лъжици ще превърнат ваната ви в успокояващо и релаксиращо изживяване.

Солите за вана нежно отмиват грижите ви с ароматна смес от легендарната сол от Мъртво море, лавандула и други етерични масла. Още по времето на древен Египет хората пътували от цял свят до Мъртво море, заради известните му терапевтични свойства. Солта от Мъртво море е отлична за успокояване и хидратиране на кожата. Лавандулата е популярна билка в ароматерапията, която я използва за отпускане и релакс. Доказано е, че ароматерапията с лавандула и други етерични масла спомага за добър сън и отмора. Форевър Ливинг съчета тези впечатляващи съставки в отпускащите соли от СПА колекцията, за да създаде един от най-релаксиращите еликсири за вана на пазара. Само две лъжици от тях ще ви потопят в едно незабравимо, успокояващо и отморяващо изживяване.

СЪСТАВКИ

Морска сол (Maris Sal), масло от лавандула (Lavandula Angustifolia), масло от плод на бергамот (Citrus Aurantium Bergamia), масло от кора на Cedrus Atlantica, малтодекстрин, хидриран силиций, аромат.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА

Изсипете приблизително две супени лъжици във ваната, докато я пълните с вода. За оптимални резултати оставете солите да се разтворят напълно (като леко раздвижвате водата, ако е необходимо).

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Съдържа сол от Мъртво море, известна с терапевтичните си свойства.
  • Ароматерапията може да спомогне за съня и отмората.
  • Достатъчни са само две супени лъжици.
Изтеглете PDF файл с информация за този продукт.
Relaxation Bath Salts

 
 

Внимание: Описаният продукт не е лекарствено средство! Разпространяването му се осъществява изключително и само от независими дистрибутори. Консултирайте се с лекар преди употребата с медицински цели на който и да било от продуктите на ФЛП!