Меню - навигация         
Изчисляване на поръчка с продуктите
 

Relaxation Shower Gel

Отпускащ душ гел

код: 287
количество: 192 мл
цена: 41.33 лв

ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА

Съвременна грижа за кожата и ароматно отпускане при всяко къпане ви гарантира новият душ гел от СПА колекцията на Форевър. Създаден с алое вера, етерични масла и плодови екстракти, той нежно почиства кожата и оставя усещане за свежест през целия ден.

Наслаждавайте се на съвременна грижа за кожата при всяко къпане с нашия ароматен отпускащ душ гел. Овлажняващата и освежаваща сила на алое вера съчетахме с етерични масла и плодови екстракти, сред които лавандула, бергамот и краставица, за да създадем душ гел, който ще ви омагьоса. Използвайте го с естествена гъба, за да се освободите от умората. Кожата ви ще се влюби в хидратиращата, омекотяваща мощ на този душ гел, а вие с удоволствие ще се потопите в успокояващия му аромат. Чувствайте се свежи и чисти с отпускащия душ гел от СПА колекцията. Той ви предлага идеален начин да започнете или завършите деня си.

СЪСТАВКИ

Гел от Aloe Barbadensis (стабилизиран гел от алое вера), натриев С14-16 олефин сулфонат, вода (Aqua), лаурамидопропил бетаин, PEG-80 сорбитан лаурат, натриев тридецет сулфат, PEG-150 дистеарат, кокамидопропил хидроксисултаин, динатриев лауроамфодиацетат, натриев лаурет-13 карбоксилат, масло от лавандула (Lavandula Angustifolia), масло от кора на кедър (Cedrus Atlantica), масло от плод на бергамот (Citrus Aurantium Bergamia), екстракт от плод на краставица (Cucumus Sativus), екстракт от плод на лимон (Citrus Medica Limonum), глицерин, лимонена киселина, натриев хлорид, феноксиетанол, метилизотиазолинон, аромат (Parfum).

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА

Нанесете отпускащия душ гел с естествена гъба и нежно масажирайте, докато се къпете във ваната или под душа. За неповторимо изживяване използвайте душ гела в съчетание с отпускащите соли за вана.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Използвайте с естествена гъба за допълнително ексфолииране.
  • Съдържа алое вера и етерични масла.
  • Съчетайте го с отпускащия масажен лосион за същинско СПА удоволствие.
Изтеглете PDF файл с информация за този продукт.
Relaxation Shower Gel

 
 

Внимание: Описаният продукт не е лекарствено средство! Разпространяването му се осъществява изключително и само от независими дистрибутори. Консултирайте се с лекар преди употребата с медицински цели на който и да било от продуктите на ФЛП!