Меню - навигация         
Изчисляване на поръчка с продуктите
 

Aloe Lips™ with Jojoba

Вазелин за устни с Алое и Жожоба

код: 022
количество: 4.25 гр.
цена: 7.06 лв

ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА

Успокояващите свойства на Алое Вера са изключително подходящи за вашите устни. Те ги предпазват от слънцето и вятъра. Съчетахме най-добрите съставки, като масло от жожоба и пчелен восък, за да ви предложим най-ефикасния в света продукт за устни, подходящ за употреба през цялата година. Вазелинът за устни с Алое и жожоба Aloe Lips успокоява, омекотява и овлажнява напукани и сухи устни и не допуска образуването на херпеси. Защитава дори в най-екстремни атмосферни условия. Но това не е всичко. Независимо дали карате ски или правите слънчеви бани на брега на реката или пък сте на барбекю в двора, нека Aloe Lips да ви е под ръка. Той е идеална първа помощ при ухапвания, леки порязвания или изгаряния, а с компактния си размер лесно се побира в личната чанта или семейната аптечка. Ако устните ви можеха да говорят, биха поискали Aloe Lips!

СЪСТАВКИ

Извлек от Алое Барбадензис, масло от жожоба (Buxus Chinensis), вазелин, октил хидроксистеарат, пчелен восък, восък от Candelilla (Eupho­rbia Cerifera), миристилов миристрат, Copernica Cerifera, озокерит, аромат, алантоин, пропилпарабен.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА

Редовно нанасяйте на устните, за да ги овлажните, особено в сурови атмосферни условия. Като средство за първа помощ нанесете върху леки порезни рани, изгаряния или ухапвания.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Овлажняващ устните балсам.
  • Вазелин за първа помощ.
  • Блясък за устни.
  • Защита при високи и ниски температури.
  • Защитава и лекува херпеси.
Изтеглете PDF файл с информация за този продукт.
Aloe Lips

 
 

Внимание: Описаният продукт не е лекарствено средство! Разпространяването му се осъществява изключително и само от независими дистрибутори. Консултирайте се с лекар преди употребата с медицински цели на който и да било от продуктите на ФЛП!