Меню - навигация            
Изчисляване на поръчка с продуктите
 

Aloe Veterinary Formula

Спрей с Алое за домашни любимци

код: 030
количество: 473 мл.
цена: 39.82 лв

ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА

С високо съдържание на стабилизиран гел от алое вера, тази течност може да се напръска директно върху нежните части на тялото на вашето любимо животно, за да успокои дразненето или да почисти кожата преди превръзка, или третиране с Алое вера гел. Също така можете и да напръскате козината на домашния си любимец след изкъпване, за да й придадете блясък и да я подхраните.

Доказано е, че алоето помага за облекчаване и лечение на много проблеми при животните. Например, вестник „Ветеринари таймз“ (септември, 1996 г.) съобщава за няколко случая, при които алое вера гел е бил приложен локално за лечение на заболявания при конете. Ефикасността на алоето се оказа съизмерима с тази на по-известните препарати за лечение на тении и инфектирани рани. Много важни са и резултатите, постигнати с орален прием на алое вера гел при коне, страдащи от постоянна левкопения и летаргия. Въпреки че при някои от тях предишните лечения, включително с мултивитамини и антибиотици, били безрезултатни, 11 от 14-те лекувани с алое вера гел животни се върнали към пълноценен начин на живот.
"Алое ветеринарна формула" съдържа висок процент стабилизиран алое вера гел, предпочетен заради овлажняващите му и противомикробни свойства. Идеален е при порязвания, одрасквания, натъртвания, ожулвания, инфекции и други външни проблеми при животните. Единствената допълнителна съставка е алантоинът – доказано активизиращ зарастването на рани агент. Особено удобен е помпеният механизъм на спрея, благодарение на който нанасяте еднакво лесно при всички домашни любимци. "Алое ветеринарна формула" дава бързо облекчение – успокоява, защитава и подпомага зарастването на раните.
Когато най-добрият приятел на човека има нужда от приятел, търсете "Алое ветеринарна формула".

СЪСТАВКИ

Стабилизиран Алое Вера гел, алантоин.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА

Почистете с течния сапун с алое и вода и нанесете върху засегнатите места. Поставете превръзка, ако е необходимо. За оптимални резултати нанасяйте няколко пъти на ден или съгласно препоръките на ветеринарния лекар.

Бележка: Винаги се консултирайте с ветеринарен лекар, преди да предприемете лечение на домашния любимец.

Този продукт е само за външна употреба и не се препоръчва при лечение на дълбоки прободни рани. Избягвайте контакт с очите и други чувствителни области.

Други продукти, използвани от стопаните:

 • Гел от алое вера – за подобряване на общото състояние, използвайте заедно с препаратите за локална употреба, съдържащи алое вера.
 • Алое вера гел – за успокояване на рани и възпалени места, както и за предпазване от последваща инфекция.
 • Крем с алое и прополис - помага на кожата да се пребори с инфекциите, като укрепва имунната система.
 • Загряващ лосион с алое – облекчава болката в мускулите, ставите и натъртените места.
 • Гел за зъби с алое – помага в борбата с плаката, успокоява възпалението на венците и лекува афти.
 • Течен сапун с алое – отлично почиства кожата, подходящ за животни с кожни проблеми като например екземи.
 • Шампоан за коса с алое и жожоба – за къпане на животни със суха и чувствителна кожа.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

 • Висок процент на съдържание на алое.
 • Многофункционален продукт.
 • Помага при инфектирани рани.
 • Овлажняващо противобактериално действие.
 • Спрей-опаковка за лесно нанасяне.
Изтеглете PDF файл с информация за този продукт.
Aloe Veterinary Formula

 
 

Внимание: Описаният продукт не е лекарствено средство! Разпространяването му се осъществява изключително и само от независими дистрибутори. Консултирайте се с лекар преди употребата с медицински цели на който и да било от продуктите на ФЛП!