Меню - навигация            
Изчисляване на поръчка с продуктите
 

Aloe Liquid Soap

Течен сапун с Алое Вера

код: 038
количество: 473 мл
цена: 26.71 лв

ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА

Биоразградим течен сапун с балансирано рН, който не дразни кожата, а е достатъчно нежен за ежедневно измиване на лицето, ръцете и тялото. Подходящ за хора с чувствителна кожа. Опаковката е с удобна помпичка, а ароматният сапун е идеален за цялото семейство.

Течният сапун Aloe Liquid Soap е богато, перленобяло, овлажняващо ръцете и лицето почистващо средство, в чийто състав има голямо количество Алое. Прави обилна пяна, която лесно се нанася и отмива. Приготвен от гел от Алое Вера и богат на повърхностно активни вещества, които не дразнят очите, течният сапун Aloe Liquid Soap почиства кожата, като й придава копринена нежност и едновременно с това намалява дразнещия ефект на някои твърди сапуни. Идеален шампоан за бебета и деца, подходящ за раздразнена кожа вследствие псориазис и екзема. Алоето е ценено заради неговите почистващи, овлажняващи, оздравяващи и успокояващи свойства, поради което е идеална основа за течния сапун Aloe Liquid Soap. Биоразградим, с контролирано рН и недразнещо въздействие, този сапун е достатъчно мек за ежедневното измиване на лицето, ръцете и тялото. С удобния и лесен за използване дозатор, този благоуханен продукт може да се ползва от малки и големи.

СЪСТАВКИ

Стабилизиран гел от Алое Вера, дестилирана вода, натриев лаурил сулфат, натриев лаурет сулфат, динатриев кокоамфодиацетат, кокамидопропил хидроксисултаин, динатриев лауроамфодиацетат, кокамид диетаноламин, пропилен гликол, полиетиленгликол-80 сорбитан лаурат, натриев тридецет сулфат, гликол стеарат, полиетиленгликол-150 дистеарат, натриев лаурет-13 карбоксилат, имидазолидинил карбамид, метилхлороизотиазолинон, аромат.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА

Освободете блокиращия механизъм и нанесете малко количество от Течния сапун с Алое върху мокрите си ръце. Леко направете пяна и измийте. Изплакнете с топла вода и подсушете.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Формула „без сълзи“.
  • Овлажняващо почистващо средство.
  • Мек и щадящ кожата.
Изтеглете PDF файл с информация за този продукт.
Aloe Liquid Soap

 
 

Внимание: Описаният продукт не е лекарствено средство! Разпространяването му се осъществява изключително и само от независими дистрибутори. Консултирайте се с лекар преди употребата с медицински цели на който и да било от продуктите на ФЛП!