Меню - навигация            
Изчисляване на поръчка с продуктите
 

Aloe-Jojoba Shampoo

Шампоан за коса с Алое и жожоба

код: 260
количество: 296 мл
цена: 35.28 лв

ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА

Създаден със 100% стабилизиран гел от алое вера и масло от жожоба, за да измие, овлажни и подхрани косата ви, като й придаде блясък и я направи лесна за разресване. За оптимални резултати използвайте шампоана с балсама за коса с алое и жожоба.

Стабилизираният гел от алое вера – основният елемент в тази формула с балансирано рН, има благодатно въздействие не само върху косата, но и върху кожата на главата, откъдето често започват проблемите, свързани с косата. Поради антибактериалните свойства на гела, този шампоан е естествена алтернатива на много от шампоаните на медицинска основа, предлагани в аптеките. Стабилизираното алое вера е идеално както за изтощената коса, така и за кожата на главата по няколко причини:

  • Убива бактериите и гъбичките – много разновидности на пърхота и себореята се дължат на гъбични инфекции.
  • Ензимната активност спомага за отделяне и разлагане на мъртвите клетки, оставяйки място за възстановяване на здравата тъкан.
  • Здравата тъкан на свой ред е подпомогната от присъствието на аминокиселини. Пълният комплекс аминокиселини в алоето е естествено необходим за здравия корен на косата.
  • Предотвратява сърбежа, съпътстващ много проблеми с кожата на главата.
  • Сапонините и пенливите агенти предлагат както почистващи, така и естествени вещества, които заздравяват косата и й придават обем.
  • Стабилизираният гел от алое вера действа в дълбочина, като се бори с инфекциите и възстановява жизнеността на тъканта.
Маслото от жожоба е отличен омазняващ агент и се използва във формулите за коса от поколения насам. Възстановява загубената влажност и хранителни вещества на кожата и на косата. Придава повече обем, тъй като премахва втвърдената мазнина от косата и едновременно с това защитава косъма и краищата. Това осигурява по естествен начин необходимата влажност и гъвкавост при разресване, като позволява премахването на сплъстените краища, без да изсушава. Създаден за чиста и здрава коса шампоанът с алое и жожоба на Форевър Ливинг Продъктс й придава блясък, прави я лесна за манипулиране. Помага за премахването на пърхотните люспи, като помага за възстановяване на баланса на влагата, запазващ силата на косата. Към тези две естествени съставки сме добавили и овлажняващи и успокояващи агенти, за да ви предложим един нежен продукт, който се справя дори и с най-мазната коса.

СЪСТАВКИ

Стабилизиран гел от Алое Вера, диетаноламин-лаурил сулфат, дестилирана вода, кокамид диетаноламин, кокамидопропил бетаин, масло от жожоба, натриев хлорид, диазолидинил карбамид, метилпарабен, лимонена киселина, аскорбинова киселина (витамин С), аромат.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА

Нанесете върху мократа коса и масажирайте, за да стимулирате проникването и образуването на богата пяна. Изплакнете обилно с вода. Повторете процедурата и изплакнете до пълното измиване на косата.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Нежен почистващ шампоан.
  • Подходящ за всички типове коса.
  • Концентрат (използвайте икономично).
Изтеглете PDF файл с информация за този продукт.
Aloe-Jojoba Shampoo

 
 

Внимание: Описаният продукт не е лекарствено средство! Разпространяването му се осъществява изключително и само от независими дистрибутори. Консултирайте се с лекар преди употребата с медицински цели на който и да било от продуктите на ФЛП!