Меню - навигация            
Изчисляване на поръчка с продуктите
 

Aloe-Jojoba Conditioning Rinse

Балсам за коса с алое и жожоба

код: 261
количество: 296 мл
цена: 32.76 лв

ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА

Със същата нежна формула както и шампоана, нашият балсам за коса е създаден да се грижи за косата ви заедно с него. Придава й блясък, здравина и обем.

Форевър Ливинг Продъктс използва най-новите достижения в технологиите за грижа за косата и ги съчета със собствения си дългогодишен опит, за да създаде Балсама с Алое и жожоба – с балансирано рН и нежно, ефикасно въздействие върху косата. Този продукт е създаден изцяло на основата на Алое­то и се използва след Шампоана за коса с Алое и жожоба. Тук също ще откриете съчетанието Алое Вера – жожоба, омекотяващо косата и създаващо усещане за свежест и копринена елегантност. Към основните съставки сме добавили омекотяващ агент, който премахва електростатичния заряд, натрупан в косата. Друг второстепенен агент обгръща дължината на косъма, за да придаде здравина и мекота, премахвайки цъфтежа на краищата и създавайки допълнителен обем. Всеки косъм получава защитна обвивка, която го предпазва от изсушаващото влияние на сешоара. Одобрителният печат на Международния научен съвет за Алое върху всяка туба е още един знак за високата неповторима класа на този балсам в света на грижите за косата.

Форевър Ливинг Продъктс усъвършенства формулата на балсама за коса с алое и жожоба. Обогатихме състава му с витамин В комплекс и хидролизирани протеини, за да овлажнява и подхранва косата още по-добре. С него тя ще бъде по-мека, ще има повече блясък и ще бъде още по-лесна за разресване и оформяне. Създаден да се използва в съчетание с нашия шампоан с алое и жожоба, балсамът ни за коса се грижи нежно и ефективно за вашата коса. Уникалната комбинация от стабилизиран гел от алое с жожоба и съставки, премахващи електростатичния заряд, се грижи за косата и придава усещане за свежест и копринена елегантност.

СЪСТАВКИ

Стабилизиран гел от Алое Вера, дестилирана вода, пропилен гликол, цетилов алкохол, хидроксицетилов хидроксиетил димониев хлорид, Cyamopsis tetragonolobus, хидроксипропилтримониев хлорид, глицерил стеарат, хидролизиран пшеничен протеин, диметикон, масло от жожоба, пантенол (провитамин В5), имидазолидинил карбамид, метилпарабен, пропилпарабен, лимонена киселина, аромат.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА

След като сте измили косата с Шампоана с Алое и жожоба, нанесете Балсама с Алое и жожоба и го втрийте с масажиращи движения. Оставете да действа 2-3 минути. Изплакнете обилно с вода и подсушете.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Омекотява и придава блясък.
  • Предпазва косата.
  • С балансирано рН.
  • Концентрат (използвайте икономично).
Изтеглете PDF файл с информация за този продукт.
Aloe-Jojoba Conditioning Rinse

 
 

Внимание: Описаният продукт не е лекарствено средство! Разпространяването му се осъществява изключително и само от независими дистрибутори. Консултирайте се с лекар преди употребата с медицински цели на който и да било от продуктите на ФЛП!