Меню - навигация            
Изчисляване на поръчка с продуктите
 

Aloe Pro-Set®

Лак за коса с Алое

код: 066
количество: 178 мл
цена: 17.64 лв

ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА

Лакът на Форевър едновременно фиксира косата ви, придавайки й естествен вид и я подхранва със своята богата на протеини формула. Той не съдържа алкохол и други вредни вещества, които да увредят косата ви и околната среда. Про-сет е вашият избор за здрава коса и здрав озонов слой!

За да отговори на очакванията на потребителите, загрижени за околната среда, Форевър Ливинг Продъктс специално създаде лак за коса с най-добрите съставки, но без спирт. Той не само предпазва косата ви, но и запазва прическата по-дълго. Много от съществуващите спрейове за коса в магазините съдържат спирт. Запазвайки прическата по-дълго, спиртът може да увреди косата, като я дехидратира. Продължителната употреба на лак и пяна за коса, в които има спирт, води до запушване на фоликулите и покриването на косъма с твърда обвивка, която с течение на времето спира растежа на косъма, изсушава го и го обезцветява. Освен това други използвани химически съставки дразнят кожата и водят след себе си допълнителни проблеми с косата. Разбира се, околната среда също е жертва на химическите съставки в аерозолите. Основните вещества в Лака за коса с Алое Вера са благоприятни за косата: дестилирана вода за възстановяване на влажността, загубена при прекаленото изсушаване от вятъра и слънцето, стабилизиран гел от Алое Вера за повишаване еластичността на косата и по-лесната манипулация с нея, и хидролизирани растителни протеини за възстановяване на хранителните вещества. Използван в съчетание с Шампоана и Балсама с Алое и жожоба, Лакът за коса с Алое дава още по-голяма защита на косата. Освен това сам по себе си той е отличен омекотяващ и фиксиращ лосион. Нанесен на няколко леки слоя (като изчакате да изсъхне след всяко нанасяне), той фиксира безупречно и придава здравословен блясък. Опаковката е достатъчно компактна, за да бъде с вас където и да сте. Сега вече можете да изглеждате както пожелаете, докато косата получава най-доброто с Aloe Pro-Set.

СЪСТАВКИ

Дестилирана вода, стабилизиран гел от Алое Вера, пропилен гликол, PVP, глицерин, пантенол (провитамин В5), хидролизирани растителни протеини, Олет-10, аромат, диметикон съ-многовалентен алкохол, тетранатриева етилендиаминтетраоцетна киселина, триетаноламин, метилхлороизотиазолинон, метилизотиазолинон.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА

От разстояние около 30 см напръскайте косата равномерно. Направете желаната прическа и изсушете. Ако е необходимо, повторете процедурата.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Фиксира, без да уврежда косата.
  • Овлажнява.
  • Омекотява.
  • Не съдържа спирт.
Изтеглете PDF файл с информация за този продукт.
Forever Aloe Pro-Set

 
 

Внимание: Описаният продукт не е лекарствено средство! Разпространяването му се осъществява изключително и само от независими дистрибутори. Консултирайте се с лекар преди употребата с медицински цели на който и да било от продуктите на ФЛП!