Меню - навигация            
Изчисляване на поръчка с продуктите
 

Aloe Ever-Shield®

Сух дезодорант с Алое Вера

код: 067
количество: 92 гр
цена: 14.62 лв

ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА

Ще се чувствате свежи и уверени, ако знаете, че за вас се грижи нашия сух дезодорант с алое вера. Той ухае на чисто, плъзга се с лекота и запазва чувството за свежест през целия ден. Не съдържа вредни алуминиеви соли. Евър-шилд е вашата здравословна алтернатива!

Този дезодорант наистина повишава самочувствието ви и запазва усещането за свежест през целия ден. Aloe Ever-Shield Deodorant Stick осигурява ефективна целодневна защита срещу неприятната миризма и може да се нанася направо след като сте взели душ или сте приключили с кола-маската без да дразни кожата. Форевър Ливинг Продъктс създаде продукт, възползващ се максимално от дезодориращите свойства на Алоето, без вредни за здравето съставки. Тази нежна формула със стабилизиран гел от Алое Вера не съдържа вредни алуминиеви соли, потискащи изпотяването, каквито намираме в много дезодоранти на пазара. Алуминият е токсичен метал. Смята се, че натрупването му в организма уврежда нервната система, а някои учени свързват „пренатоварването“ с алуминий с Болестта на Алцхаймер (предстарческа деменция). Алуминият може да наруши калциевия баланс в организма поради влиянието си върху дейността на паращитовидната жлеза. Прекалено голямото количество паращитовиден хормон води до високо ниво на калция в кръвта, което се свърза с болки в костите, психиатрични симптоми и запек. Гордеем се, че можем да ви предоставим продукт, при който тези опасности са избегнати, без това да се е отразило на качеството. Удобната форма на дезодоранта позволява нанасяне само там, където желаете. Специалната формула се плъзга гладко и не зацапва дрехите дори след продължителна употреба.

СЪСТАВКИ

Пропилен глюкол, дестилирана вода, натриев стеарат, стабилизиран гел от Алое Вера, аромат, триклосан.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА

Ежедневно нанасяйте Aloe Ever-Shield под мишниците и се наслаждавайте на чувството за свежест и чистота през целия ден.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Не съдържа алуминиеви соли.
  • Не оставя петна по дрехите.
  • Може да се използва непосредствено след измиване на подмишниците и депилиране.
  • Удобната форма на дезодоранта го прави изключително икономичен.
Изтеглете PDF файл с информация за този продукт.
Aloe Ever-Shield Deodorant Stick

 
 

Внимание: Описаният продукт не е лекарствено средство! Разпространяването му се осъществява изключително и само от независими дистрибутори. Консултирайте се с лекар преди употребата с медицински цели на който и да било от продуктите на ФЛП!