Меню - навигация            
Изчисляване на поръчка с продуктите
 

Gentleman’s Pride®

Балсам за след бръснене с алое

код: 070
количество: 118 ml
цена: 30.24 лв

ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА

Копринен лосион, който възстановява раздразнената от бръснене кожа. Към нежния стабилизиран гел от алое вера добавихме специални овлажнители и омекотители, като розмарин и лайка за бързо успокояване на кожата.

При допира с кожата хирургически острото ножче за бръснене често поема повече отколкото трябва, като причинява одрасквания, порязвания, изсушава и дразни кожата. Дори ако ви се размине от ножчето, със сигурност няма да ви се размине от пяната за бръснене! Обикновената пяна и кремове често съдържат почистващи елементи, които водят до изсушаването на липидите в епидермиса – външния слой на кожата. Липидите поддържат здравословния вид на кожата, като спомагат за връзките между клетките и за задържане на влагата в тях. Изчерпването на липидите в резултат на употреба на кремове на сапунена основа, последвана от нанасянето на съдържащи спирт лосиони за след бръснене, стяга и изсушава кожата. Форевър Ливинг посвети много години на разработването на перфектния афтършейв, при който се избягват спиртните съставки, изсушаващи и дразнещи малките ранички. Сега той е при вас под формата на нежен, кадифен балсам, който успокоява и възстановява кожата след бръснене или след излагане на сурови външни условия. Разбира се, ние знаехме, че нашият стабилизиран гел от Алое Вера ще бъде правилният отговор, особено след като е съчетан със силни овлажняващи агенти. Несъдържащата спирт формула включва и специални омекотяващи елементи като розмарин и лайка за допълнително успокояване на кожата. Въпреки че го нарекохме афтършейв, Gentlemаn’s Pride Aftershave Balm може да се използва по всяко време за облекчаване на кожни раздразнения, причинени от ножчето за бръснене или от продължително излагане на слънце или вятър. Мъжете ще обикнат този страхотен балсам за след бръснене, с който лицето става свежо, чисто и гладко, жените също обожават аромата му.

СЪСТАВКИ

Стабилизиран гел от Алое Вера, дестилирана вода, метилов глюцет-20, октил палмитат, диметикон, глицерил стеарат, полиакриламид, С13-14 изопарафин, лаурет-7, полиетиленгликол-100 стеарат, натриев хиалуронат, падимат О, токоферил ацетат, ретинил палмитат, аскорбинова киселина, алантоин, извлек от розмарин, извлек от лайка, имидазолидинил карбамид, метилпарабен, пропилпарабен, аромат.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА

Нанасете обилно след бръснене или излагане на външни фактори.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Балсам за след бръснене
  • Овлажнител/омекотител за кожа по всяко време.
  • Не съдържа спирт.
  • Успокоява и овлажнява.
  • Неповторим свеж аромат.
Изтеглете PDF файл с информация за този продукт.
Gentleman’s Pride After Shave Balm

 
 

Внимание: Описаният продукт не е лекарствено средство! Разпространяването му се осъществява изключително и само от независими дистрибутори. Консултирайте се с лекар преди употребата с медицински цели на който и да било от продуктите на ФЛП!