Меню - навигация         
Изчисляване на поръчка с продуктите
 

Sonya® Aloe Purifying Cleanser

Почистващ лосион за лице с алое

код: 277
количество: 170 ml
цена: 71.57 лв

ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА

Освежава, омекотява и почиства лицето ви всеки ден по един неповторим начин. За оптимални резултати, след почистване нанасяйте освежаващия тоник и останалите продукти от серията за грижа за кожата „Соня”.

Забележителен почистващ лосион с алое и плодови екстракти, който представлява първата стъпка от режима за грижа за кожата „Соня". Той нежно отстранява грим и замърсявания без прекомерно да изсушава кожата. След всяко почистване ще чувствате лицето си удивително меко, свежо и чисто. За оптимални резултати нанасяйте освежаващия тоник с алое и останалите продукти от комплекта „Соня" след почистващия лосион.

СЪСТАВКИ

Гел от Алое Барбадензис (стабилизиран гел от алое вера), вода, етилхексил хидроксистеарат, глицерил стеарат, метил глюцет-20, сорбитол, диметикон, етилхексил палмитат, аргинин, цетилов алкохол, PEG-75 стеарат, цетет-20, стеарет-20, глицерин, екстракт от краставица (Cucumis Sativus), екстракт от лимон (Citrus Medica Limonum), сорбитан лаурат, полисорбат 20, карбомер, 1,2-хексанедиол, каприлил гликол, трополон, динатриева EDTA, аромат.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА

Всяка сутрин и вечер започваите грижата за кожата с почистващия лосион с алое. Нанесете малко количество сг лосиона на връхчетата на пръстите си и разтьркайте пръстите на двете си ръце С масажни движения втрийте лосиона в кожата на лицето и шията, за да отстраните грима и замърсяванията. Отстранете лосиона с памук или памучен тампон и изплакнете лицето и шията старателно с топла вода.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Съдържа алое и плодови екстракти.
  • Нежно отстранява грим и замърсявания.
  • He изсушава прекомерно кожата.


Изтеглете PDF файл с информация за този продукт.
Sonya® Aloe Purifying Cleanser

 
 

Внимание: Описаният продукт не е лекарствено средство! Разпространяването му се осъществява изключително и само от независими дистрибутори. Консултирайте се с лекар преди употребата с медицински цели на който и да било от продуктите на ФЛП!