Меню - навигация         
Изчисляване на поръчка с продуктите
 

Sonya® Aloe Balancing Cream

Балансиращ крем с алое

код: 280
количество: 75 g
цена: 68.55 лв

ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВАСъдържа алое, възстановяващи екстракти и съвременни овлажняващи съставки. Съчетан с подхранващия серум, кремът поддържа кожата ви мека, гладка и хидратирана.

Балансиращият крем съдържа алое, възстановяващи екстракти и съвременни овлажняващи агенти. Тези подхранващи съставки допринасят за поддържане на оптимален баланс на влагата за сияйна кожа. Съчетан с подхранващия серум, кремът поддържа кожата ви мека, гладка и хидратирана.

 

 


СЪСТАВКИ

Гел от Алое Барбадензис (стабилизиран гел от алое вера), вода, циклопентасилоксан, бутилен гликол, хидрогениран полиизобутен, диметикон, амониев акрилоилдиметилтаурат/VP кополимер, полиакриламид, С13-14 изопарафин, лаурет-7, натриев хиалуронат, токоферил ацетат, глицерин, екстракт от лимон (Citrus Medica Limonum), екстракт от листа на бял чай (Camellia Sinensis), 1,2-хексанедиол, каприлил гликол, трополон, аромат.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА

Използвайте сутрин и вечер след подхранващия серум с алое. Извадете пластмасовата лопатка и междинното капаче на крема. С лопатката извадете нужното количество крем и го поставете върху междинното капаче. С връхчетата на пръстите нанесете крема от капачето по лицето и шията. Втрийте с масажни движения. Старателно изплаквайте лопатката и капачето с гореща вода след всяка употреба и подсушавайте с чиста кърпа преди да ги поставите отново в кутията на крема.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Съдържа алое и възобновяващи екстракти.
  • Допринася за поддържане на баланса на влагата в кожата.
  • Поддържа кожата мека и гладка.


Изтеглете PDF файл с информация за този продукт.
Sonya® Aloe Balancing Cream

 
 

Внимание: Описаният продукт не е лекарствено средство! Разпространяването му се осъществява изключително и само от независими дистрибутори. Консултирайте се с лекар преди употребата с медицински цели на който и да било от продуктите на ФЛП!