Меню - навигация         
Изчисляване на поръчка с продуктите
 

Sonya® Aloe Nourishing Serum

Подхранващ серум с алое и бял чай

код: 281
количество: 120 ml
цена: 89.21 лв

ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА

 

 

 

 

Подхранващият серум с алое и бял чай възстановява влагата в кожата, за да й помогне да запази младия си и жизнен вид. Леката му формула е толкова гладка, че нанасянето му е истинско удоволствие. Създава отлична основа за балансиращия крем с алое.

 

 

 

 

 

СЪСТАВКИ

Гел от Алое Барбадензис (стабилизиран гел от алое вера), циклометикон, вода, диметикон полимер с омрежена структура, диметикон, глицерин, бутилен гликол, полиакриламид, С13-1 4 изопарафин, лаурет-7, хидрогениран полиизобутен, екстракт от листа на бял чай (Camellia Sinensis), екстракт от кора на мимоза (Mimosa Tenuiflora), токоферил ацетат, натриев аскорбил фосфат, 1,2-хексанедиол. каприлил гликол, трополон, аромат.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА

Използвайте сутрин и вечер след освежаващия тоник. Нанесете на връхчетата на пръстите количество от приблизително три напомпвания, разтъркайте пръстите на двете си ръце, нанесете по лицето и шията.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Съдържа екстракт от бял чай.
  • Лека и гладка консистенция.
  • Възстановява влагата в кожата.Изтеглете PDF файл с информация за този продукт.
Sonya® Aloe Nourishing Serum

 
 

Внимание: Описаният продукт не е лекарствено средство! Разпространяването му се осъществява изключително и само от независими дистрибутори. Консултирайте се с лекар преди употребата с медицински цели на който и да било от продуктите на ФЛП!