Меню - навигация         
Изчисляване на поръчка с продуктите
 

Sonya® Skin Care Kit

Комплект за грижа за кожата „Соня”

код: 282
компект от 5 продукта
цена: 335.69 лв

ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА

Съдържа почистващ лосион за лице с алое, освежаващ тоник, подхранващ серум, балансиращ крем и алое ексфолиант за дълбоко почистване. Поглезете кожата си с тези пет разкошни стъпки, които тя напълно заслужава.

„Соня" означава не просто красота, но е и израз на подмладяване, възхищение и любов. Сред съставките на продуктите в нашата колекция са алое вера, плодови екстракти, бял чай и превъзходни овлажняващи агенти, които възстановяват кожата. Те й помагат да възвърне жизнеността си и я хидратират по неповторим начин. Комплектът „Соня" съдържа пет основни елемента за почистване, хидратиране и поддържане на цялостното здраве и външен вид на кожата. Почистващият лосион за лице с алое, освежаващият тоник, подхранващият серум, балансиращият крем и алое ексфолиантът за дълбоко почистване заедно се грижат за свежия и сияен вид на кожата ви. Поглезете се с тези пет разкошни стъпки, защото напълно ги заслужавате.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА

  • Почиствайте два пъти дневно с лосиона с алое.
  • Тонизирайте и освежавайте два пъти на ден с тоника с алое.
  • Нанасяйте подхранващият серум два пъти дневно.
  • Два пъти дневно нанасяйте баланси-ращия крем с алое.
  • Почиствайте два пъти седмично с екс-фолианта за дълбоко почистване.


КАК ДА ИЗПОЛЗВАТЕ КОМПЛЕКТЪТ ЗА ГРИЖА ЗА КОЖАТА "СОНЯ"

Sonya® Aloe Purifying Cleanser / Почистващ лосион за лице с алое Забележителен почистващ лосион с алое и плодови екстракти, който нежно отстранява грим и замърсявания без прекомерно да изсушава кожата. Ще почувствате лицето си удивително меко, свежо и чисто. Всяка сутрин и вечер започвайте с почистващия лосион с алое. Стьпка 1: Нанесете малко количество от лосиона на връхчетата на пръстите си и разтъркайте пръстите на двете си ръце. Стьпка 2: С масажни движения втрийте лосиона в кожата на лицето и шията. Стьпка 3: Отстранете лосиона с памук или памучен тампон, изплакнете лицето и шията старателно с топла вода.

Sonya® Aloe Refreshing Toner / Освежаващ тоник с алое Освежаващ тоник, който не съдържа спирт, а полезни съставки като алое и извлек от бял чай. Той осигурява жизненоважна влага на кожата и я поддьржа добре хидратирана. Използвайте го сутрин и вечер след почистващия лосион.
Стъпка 1: Напоете памук или памучен тампон с тоника.
Стьпка 2: Нанесете по лицето и шията.
Стъпка 3: Изчакайте няколко минути преди да нанесете подхранващия серум с алое.

® Aloe Nourishing Serum / Подхранващ серум с алое Чудесен серум с бял чай, който запазва влагата и допълнително хидратира кожата, за да й помогне да запази младия си вид. Използвайте сутрин и вечер след освежаващия тоник.
Стьпка 1: Нанесете на връхчетата на пръстите ко личество от приблизително три напомпвания.
Стьпка 2: Разтьркайте пръстите на двете си ръце.
Стьпка 3: Нанесете по лицето и шията.

Sonya® Aloe Balancing Cream / Балансиращ крем с алое Съдържа алое плюс възстановяващи екстракти и съвременни овлажняващи съставки, които поддържат оптимален баланс на влагата за сияйна кожа. Използвайте сутрин и вечер след подхранващия серум с алое. Стьпка 1: Извадете пластмасовата лопатка и междинното капаче на крема. Стъпка 2: С лопатката извадете малко количество крем и го поставете върху междинното капаче. Стьпка 3: С връхчетата на пръстите нанесете крем от капачето по лицето и шията. Втрийте с масажни движения.

Sonya® Aloe Deep-Cleansing Exfoliator / Алое ексфолиант за дълбоко почистване Винаги когато чувствате, че кожата ви се нуждае от допълнително ексфолииране, но без дразненето, което повечето подобни продукти причиняват, можете да разчитате на дълбоко почистващия ексфолиант с алое и естествени микросфери от жожоба. Използвайте приблизително два пъти седмично след почистване с лосиона с алое от комплекта „Соня". Стъпка 1: Навлажнете лицето с вода и нанесете ексфолианта на връхчетата на пръстите си. Стьпка 2: Нежно масажирайте лицето и шията в продължение на 2-3 минути, като внимателно избягвате очите. Стъпка 3: Изплакнете с топла вода и подсушете с мека, чиста кърпа.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Комплектът за грижа за кожата „Соня" съдържа:
  • Aloe Purifying Cleanser / Почистващ лосион за лице с алое (Код: 277);
  • Aloe Refreshing Toner / Освежаващ тоник с алое (Код: 279);
  • Aloe Nourishing Serum / Подхранващ серум с алое (Код: 281);
  • Aloe Balancing Cream / Балансиращ крем с алое (Код: 280);
  • Aloe Deep-Cleansing Exfoliator / Алое ексфолиант за дълбоко почист-ване (Код: 278).
Продуктите се продават и отделно.

Изтеглете PDF файл с информация за този продукт.
Sonya® Skin Care Kit

 
 

Внимание: Описаният продукт не е лекарствено средство! Разпространяването му се осъществява изключително и само от независими дистрибутори. Консултирайте се с лекар преди употребата с медицински цели на който и да било от продуктите на ФЛП!