Меню - навигация            
Изчисляване на поръчка с продуктите
 

Aloe Blossom Herbal Tea

Билков чай с цветчета на Алое

код: 200
количество: 25 пакетчета
цена: 35.28 лв

ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА

Това е най-добрият билков чай на пазара – с цветчета от алое и изтънчен аромат на канела и джинджифил от Китай, уханен карамфил от Мадагаскар, успокояващ бахар от Ямайка, свежи портокалови кори (пълни с витамин C), кардамон, копър, лайка, листа от къпина и gymnema sylvestre. Той има естествено ниско съдържание на калории и е без кофеин. Вкусът му е още по-неповторим в съчетание с нашия чист мед Forever Bee Honey.

Билковият чай с цветчета от алое е естествена смесица от листа, билки и подправки, специално приготвени, за да се насладите на един изключително богат аромат. Билковият чай на Форевър създава топла ароматична атмосфера и ви успокоява и отпуска. Изцяло без кофеин, той ободрява и укрепва организма. Топъл или студен, чаят на ФЛП е страхотен на вкус и лесен за употреба. Всяка негова съставка е подбрана заради тонизиращия си ефект при всички случаи на стрес в напрегнатия ден: канела за свежест, портокалова кора и карамфил за топъл плодов аромат, бахар и джинджифил за успокояване. Това е действително международен продукт, със съставки от Китай, Ямайка, Египет и Индия, както и цветчета от Алое от нашите плантации. Ниско калорична, освежителна напитка, приемана с дневната дажба течности, Билковият чай с цветчета от алое потиска апетита по естествен начин и се комбинира много добре с хранителния ви режим.

СЪСТАВКИ

Канела, портокалови кори, карамфил, листа от къпина, бахар, копър, джинджифил, кардамон, лайка, Gymnema Sylvestre, цветчета от Алое.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА

Aloe Blossom Herbal Tea може да се пие горещ или студен, според предпочитанията. Пълни инструкции може да намерите на всяка кутия.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Нискокалоричен.
  • Не съдържа кофеин.
  • Потиска апетита по естествен начин.




Изтеглете PDF файл с информация за този продукт.
Aloe Blossom Herbal Tea

 
 

Внимание: Описаният продукт не е лекарствено средство! Разпространяването му се осъществява изключително и само от независими дистрибутори. Консултирайте се с лекар преди употребата с медицински цели на който и да било от продуктите на ФЛП!