Меню - навигация            
Изчисляване на поръчка с продуктите
 

Forever Pomesteen Power

Плодова напитка с антиоксидантно действие

код: 262
количество: 473 мл
цена: 53.43 лв

ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА

Патентованата формула на Поместийн пауър има превъзходен вкус и съдържа плодови сокове и екстракти от нар, мангостан, малина, къпина, синя боровинка и гроздово семе. Всички съставки на новата антиоксидантна напитка на ФЛП имат изключително висок капацитет на поглъщане на кислородни радикали (ORAC), и най-вече соковете от нар и мангостан. Стойността ORAC е индикатор до каква степен един антиоксидант успява да се противопостави на вредното въздействие на свободните радикали.

Няма спор, че антиоксидантите са особено важни за нашето здраве. Специалистите по хранене обаче напоследък спорят кой плод е най-мощният антиоксидант, или, с други думи, кой плод съдържа най-много ксантони и има най-висок капацитет на поглъщане на кислородни радикали (ORAC). „Поместийн пауър“ може да се похвали и с двете, защото представлява патентована смес от плодови сокове и екстракти – нар, круша, мангостан, малина, къпина, синя боровинка и гроздово семе.
Стойността ORAC или капацитетът на поглъщане на кислородни радикали е индикатор до каква степен един антиоксидант успява да се противопостави на вредното въздействие на свободните радикали. Този капацитет е много променлив. Дори ако се изследва един и същи плод в различни моменти след откъсването му, стойностите силно ще варират. Важно е да отбележим, че всички съставки на „Поместийн пауър“ са в челото на класацията по ORAC стойност, а най-висок е капацитетът на нара и мангостана.
Сокът от нар съдържа повече полифенолни антиоксиданти от червеното вино, зеления чай, соковете от червени боровинки и от портокал. Освен това той е отличен източник на витамини А, С и Е, както и на минерала желязо.
Мангостанът е плод, популярен в Азия. Заради изтънчения му вкус кралица Виктория го обявява за свой любим плод и оттогава е известен като „Кралица на плодовете”. Мангостанът е богат на полезни ксантони, а капацитетът му на поглъщане на кислородни радикали е много висок. Ксантоните представляват семейство мощни антиоксиданти, които откриваме в плодовете. Познати са около 200 вида от тези фитокомпоненти, като 40 от тях се съдържат в мангостана.
Насладете се на невероятната сила на антиоксидантите от нар, мангостан и други екзотични плодове във „Форевър Поместийн пауър“

СЪСТАВКИ

Патентована смес:

 • плодов сок от нар (Punica granatum),
 • плодов сок от круша,
 • плодов сок от мангостан (Garcinia mangostana L.),
 • плодов сок от малина,
 • плодов сок от къпина,
 • плодов сок от синя боровинка,
 • екстракт от гроздово семе.
 • Калиев сорбат (за запазване на аромата),
 • натриев бензоат (за запазване на аромата),
 • аскорбинова киселина.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА

Разклатете добре преди употреба. Приемайте по 30 мл дневно преди храна. За най-добри резултати, съхранявайте в хладилник и консумирайте до 30 дни след отваряне.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

 • Супер антиоксидант.
 • Уникална комбинация от плодови сокове и екстракти.
 • Екзотичен вкус, който всеки харесва.
Изтеглете PDF файл с информация за този продукт.
Forever Pomesteen Power

 
 

Внимание: Описаният продукт не е лекарствено средство! Разпространяването му се осъществява изключително и само от независими дистрибутори. Консултирайте се с лекар преди употребата с медицински цели на който и да било от продуктите на ФЛП!