Меню - навигация            
Изчисляване на поръчка с продуктите
 

Aloe2Go™

Джобно алое

код: 270
кутия от 30 опаковки по 88.7 мл
цена: 176,91 лв
код: 322
единична опаковка по 88.7 мл
цена: 6.55 лв

ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА

Вие обичате полезните свойства на гела от алое вера. Обичате и сладкия, питателен вкус и антиоксидантната сила на напитката „Поместийн пауър“, която съдържа нар, круша, мангостан, малина, къпина, боровинка и гроздово семе. Форевър Ливинг взе най-доброто от тези две напитки и ги съчета в една удобна за носене опаковка. Изпийте еднократната доза „Джобно алое” по всяко време и на всяко място - на работа, в колата или дори в планината. Просто извадете меката опаковка от джоба си, откъснете горната й част и изпийте вкусната и полезна комбинация от алое и най-добрите плодови антиоксиданти.
„Джобно алое” ви предлага вкусенприлив на енергия, като подкрепя тялото ви със сложни въглехидрати. Комбинацията от освежаващата сладост на мангостана (наречен „кралица на плодовете”, заради изтънчения си вкус) с гела от алое вера, представлява най-добрият антиоксидантен коктейл. Имунната ви система ще е в отлична форма

Нарът съдържа повече антиоксиданти от сините боровинки, зеления чай или виното. Мангостанът е плодът с най-високо съдържание на ксантони, които според някои изследвания имат по-добро въздействие върху имунитета от витамини С и Е. Гелът от алое вера подкрепя имунната система по естествен път, благодарение на високото съдържание на полизахариди и други натурални имуностимулатори. Като имате предвид тези резултати, съчетани с отличен вкус и удобна за носене опаковка, сигурни сме, че винаги ще имате „Джобно алое” под ръка.

ОСНОВНИ СЪСТАВКИ

Патентована формула: стабилизиран гел от алое вера, плодов сок от круша, плосов сок от нар, плодон сок от мангостан (Garcinia mangostana L.), плодон сок от малита, , капина, синя боровинка и екстрат от гроздово семе.

Други съставки

  • Аскорбинова киселина, лимонена киселина, калиев сорбат (за запазване на аромата), токоферол (антиоксидант)

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА

  • Разклатете ппеди упогреба,
  • По една опаковка един или два пъти на ден преди ядене,
  • Съхранение на отворена опаковка 24 h. в хладилник.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Всички полезни качества на гела от алое вера и течния антиоксидант „Форевър поместийн пауър“.
  • Страхотен вкус в удобна за носене мека опаковка.
  • Най-добрият антиоксидантен коктейл!


Изтеглете PDF файл с информация за този продукт.
Aloe2Go™

 
 

Внимание: Описаният продукт не е лекарствено средство! Разпространяването му се осъществява изключително и само от независими дистрибутори. Консултирайте се с лекар преди употребата с медицински цели на който и да било от продуктите на ФЛП!