Меню - навигация            
Изчисляване на поръчка с продуктите
 

Forever A-Beta-CarE®

Хранителна добавка с витамини А, Е и селен

код: 054
количество: 100 гел капсули
цена: 59.47 лв

ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА

Антиоксидантите се борят със свободните радикали, които могат да причинят умора. А-бета-кеър осигурява на организма витамин А, селен и естествен витамин Е – мощни антиоксиданти, жизненоважни за здрава кожа, коса и очи.
Оксидативният стрес отслабва защитните сили на тялото ни и то става по-уязвимо за различни болести. Свободните радикали допринасят за процеса на стареене, като нарушават функциите на клетките, причиняват мутации в тях и дори ги убиват.Антиоксидантите са молекули, които взаимодействат със свободните радикали, без да бъдат увреждани както обикновените съединения. Те “даряват” на нестабилните молекули един от своите електрони, без да нарушават собствения си баланс. Сред основните антиоксиданти са витамин Е, бета каротин и селен, които тялото ни не произвежда само и затова те трябва да се набавят с храната.ФЛП ви предлага „Форевър А-бета-кеър“ – отлична формула, съчетаваща витамини А (бета-каротин) и Е, и микроелемента селен.Витамин А е незаменим за нормално зрение, растеж на костите и тялото, и делене на клетките. Допринася за здравето на епителните тъкани, които покриват очите, кожата, дихателните и пикочните пътища, храносмилателната система, а също така регулира и имунната система. „Форевър А-бета-кеър” е специално създадена хранителна добавка, доставяща витамин А на организма под формата на бета-каротин. При необходимост, организмът превръща бета-каротина във витамин А в тънкото черво по време на храносмилането. Така не съществува опасност от предозиране с витамин А, който в големи дози може да бъде токсичен. Бета-каротинът също е признат за антиоксидант, поради което е идеален спътник на витамин Е и селена.Витамин Е е мастно разтворим и е отлична добавка за здрава кожа. Той също така предпазва витамин А и незаменимите мастни киселини от окисляване в клетките на тялото. Според изследванията витамин Е допринася за здравето на сърдечно-съдовата система. Смята се, че играе роля в защитата на клетъчните мембрани от вредното влияние на свободните радикали и подкрепя имунната система. Витамин Е още предпазва кожата и лигавиците с полезните си хранителни съставки.Третият член на това удивително трио е микроелементът селен. Той е един от най-силните хранителни антиоксиданти и действа синергично както с витамин Е, така и с бета-каротина. Има полезно влияние върху кожата, косата и зрението. Неотдавнашни изследвания показват, че селенът е много важен за здравето на мъжа.Тази удобна комбинация от важни хранителни съставки е една от най-важните добавки за добро здраве.

СЪСТАВКИ

Витамин А (като бета-каротин) 7.5 мг Витамин Е (като D-Алфа токоферол) 200 мг Селен (като L-селенометионин) 0.025 мг Рафинирано соево масло, желатин, глицерин, пчелен восък, дестилирана вода, розмарин на прах, морковено масло, соев лецитин, екстракт от тъмен рожков.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА

Една гел капсула два пъти на ден.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Има благотворен ефект при кожни раздразнения и топли вълни по време на менопауза.
  • Допринася за здрава кожа
  • Подкрепя кръвообращението.
  • Мощен антиоксидант.
  • От особена важност за здравето на мъжете.
Изтеглете PDF файл с информация за този продукт.
Forever A-Beta-CarЕ

 
 

Внимание: Описаният продукт не е лекарствено средство! Разпространяването му се осъществява изключително и само от независими дистрибутори. Консултирайте се с лекар преди употребата с медицински цели на който и да било от продуктите на ФЛП!