Меню - навигация            
Изчисляване на поръчка с продуктите
 

Forever Absorbent-C®

Хранителна добавка с витамин С и овесени трици

код: 048
количество: 100 таблетки
цена: 35.28 лв

ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА

Допринася за поддържане на здрави съединителни тъкани, кожа и стави, както и за добри дихателни функции. За да сме сигурни, че организмът ви пълноценно ще усвои 60-те милиграма витамин С във всяка таблетка, ние ги съчетахме с високо разтворимите диетични фибри от овесените трици.
    Дневният прием на витамин С отдавна се свързва с доброто здраво­словно състояние – още от дните, когато моряците открили могъщия ефект на цитрусовите плодове срещу заплахата от скорбут по време на дългите морски пътешествия. Сега науката ни е въоръжила с цял списък от полезни влияния вследствие приема на този най-популярен витамин. Той е мощен антиоксидант, формиращ частично защитната система на организма срещу вредното въздействие на свободните радикали. Продължават проучванията за ролята на витамин С при предотвратяване на сърдечни болести и рак. Витамин С е благотворна добавка за кожата, тъй като стимулира синтеза на междуклетъчен колаген. Витамин С е необходим за поддържане на здрава съединителна тъкан. Той е разтворим във вода и се отделя от организма. Понеже хората са сред малкото живи организми, които не могат сами да си произвеждат витамин С, те трябва да го приемат с храната, напитките и други добавки. Необходимостта от достатъчно количество витамин С е очевидна. Учените смятат, че една цигара унищожава 25 мг от количеството витамин С в организма. Стресът, лекарствата и различни фактори от околната среда сериозно намаляват наличните количества на този витамин в организма. Недостигът му предизвиква кървене, особено от малките подкожни кръвоносни съдове (капиляри) и от венците, като раните заздравяват бавно. Овесените трици представляват разтворими растителни влакна в нерафинирания овес. Действат като гъба, абсорбирайки вода в стомаха и тънкото черво, като по този начин забавят храносмилателния процес и създават усещане за ситост. Изследванията показват, че разтворимите влакна могат да намалят нивото на холестерол в кръвоносните съдове. Много мъдро постъпват майките, когато приготвят купа овесена каша и чаша портокалов сок за закуска. Форевър Ливинг Продъктс дава възможност на всеки да приема тази комбинация, когато пожелае. Absorbent-C с овесени трици е изключителна хранителна добавка. Тя комбинира две жизненоважни хранителни съставки в един удобен за употреба продукт. Матричният състав, разработен по уникален патентован процес, позволява на организма да абсорбира напълно 60-те мг витамин С във всяка таблетка. Ако искате да сте здрави, приемайте ежедневно Absorbent-C.

СЪСТАВКИ

Овесени трици, сорбитол, пчелен мед, аскорбинова киселина (витамин С), стеаринова киселина, натурален аромат на портокал, цитрусови биофлавоноиди, плод от папая, силициев двуокис.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА

По една таблетка три пъти на ден. Препоръчително е да се дъвче.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Помага при абсорбирането на витамин С.
  • Силен антиоксидант.
  • Естествен антихистамин.
  • С благотворно влияние върху кожата и ставите, при дихателни проблеми и катаракт.
  • Форевър Абсорбент-C не съдържа захар, консерванти, скорбяла или изкуствени оцветители.
Изтеглете PDF файл с информация за този продукт.
Forever Absorbent-C

 
 

Внимание: Описаният продукт не е лекарствено средство! Разпространяването му се осъществява изключително и само от независими дистрибутори. Консултирайте се с лекар преди употребата с медицински цели на който и да било от продуктите на ФЛП!