Меню - навигация         
Изчисляване на поръчка с продуктите
 

Sonya® Aloe Deep Moisturizing

Дълбоко овлажняващ крем за лице с алое „Соня”

код: 311
количество: 71 г
цена: 60,48 лв

ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА

Най-новото попълнение в нашата изключителна колекция от продукти за грижа за кожата „Соня”. Боровата кора се бори със свободните радикали, за да съхрани и подсили колагена в кожата - един от най-добрите начини за противопоставяне на признаците на стареене. Позволете на този невероятен крем да допринесе за доставяне и задържане на влагата дълбоко във външните слоеве на кожата, да възстанови и запази нейното младежко сияние и да утоли жаждата й по неповторим начин.

Дълбоко овлажняващият крем с алое и екстракт от борова кора ще утоли жаждата на кожата ви по неповторим начин. Екстрактът от борова кора съдържа естествени съставки, наречени олигомерни проантоцианидини, които притежават едни от най-силните антиоксидантни свойства, открити в природата. Ето защо този извлек се бори със свободните радикали, за да допринесе за запазването и подсилването на колагена в кожата - протеинът, присъстващ в човешкия организъм в най-изобилни количества. Според учените борбата със свободните радикали е един от най-добрите начини за противопоставяне на признаците на стареенето.
Екстрактът от борова кора е съчетан с чист, стабилизиран гел от алое вера, серамиди и овлажняващи съставки от най-ново поколение. Всички те допринасят за доставяне и задържане на влагата дълбоко във външните слоеве на кожата, за да се възстанови и запази нейното младежко сияние.

СЪСТАВКИ

Стабилизиран гел от алое вера, вода, пропанедиол, бутилен гликол, масло от семена на макадамия, C12-15 алкил бензоат, глицерил стеарат, лаурил лактат, сорбитол, диметикон, масло от слънчогледови семки, цетил алкохол, метил глюцет-20, изостеарил хидроксистеарат, аргинин, PEG-100 стеарат, карбомер, екстракт от кора на веймутов бор, глицерин, палмитоил трипептид-5, серамид 3, серамид 6 II, серамид 1, фитосфингозин, холестерол, натриев лауроил лактилат, ксантан, натриев хиалуронат, феноксиетанол, метилизотиазолинон, аромат.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА

За интензивно, дълбоко овлажняване, използвайте вечер след подхранващия серум с алое. Извадете пластмасовата лопатка и междинното капаче на крема. С лопатката извадете малко количество крем и го поставете върху междинното капаче. С връхчетата на пръстите нанесете крема от капачето по лицето и шията. Втрийте с масажни движения. Измивайте лопатката и междинното капаче старателно с топла вода след всяка употреба и ги подсушавайте с чиста кърпа, преди да ги поставите отново в кутийката на крема.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Много овлажняващ - подходящ и за най-сухата кожа.
  • Съдържа екстракт от борова кора за борба със свободните радикали.
  • Допринася за възстановяване и запазване на младежкото сияние на кожата.
Изтеглете PDF файл с информация за този продукт.
Sonya Aloe Deep Moisturizing Cream

 
 

Внимание: Описаният продукт не е лекарствено средство! Разпространяването му се осъществява изключително и само от независими дистрибутори. Консултирайте се с лекар преди употребата с медицински цели на който и да било от продуктите на ФЛП!