Меню - навигация            
Изчисляване на поръчка с продуктите
 

Aloe Activator

Алое активатор

код: 343
118 мл
цена: 26.85 лв

ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА

 

 

Алое активатор съдържа чист стабилизиран гел от алое вера и алантоин – органично вещество, подпомагащо растежа и обновяването на клетките. Алое активатор е отлично овлажняващо средство, в чийто състав има ензими, аминокиселини и полизахариди. Той е идеален партньор на нашата маска за лице, с която почиства, овлажнява и успокоява кожата. Маската отстранява старите мъртви клетки и придава младежки, жизнен и здрав вид на лицето. Нашият стабилизиран гел от алое вера е толкова нежен, че активаторът е подходящ дори за най-чувствителната кожа около очите.
Алое активаторът има невероятно много приложения. Макар да е създаден като част от козметичната програма "Цвете на младостта", той е изключително ефективен и като самостоятелно използван за почистване, освежаване и стягане на кожата. За целта напоете памуче с активатор и нежно втрийте в кожата на лицето и шията.

 

 

СЪСТАВКИ

Сок от листа на Алое Барбадензис (стабилизиран гел от алое вера), алантоин, феноксиетанол, метилизотиазолинон.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА

Употребява се като част от програмата „Цвете на младостта“ или самостоятелно за почистване на кожата.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Съдържа гел от алое вера и алантоин.
  • Превъзходен овлажняващ продукт.
  • Достатъчно нежен за кожата около очите.
  • Ефективно почиства и освежава.
 
 

Внимание: Описаният продукт не е лекарствено средство! Разпространяването му се осъществява изключително и само от независими дистрибутори. Консултирайте се с лекар преди употребата с медицински цели на който и да било от продуктите на ФЛП!