Меню - навигация           
Изчисляване на поръчка с продуктите
 
Можете да имате всичко, което пожелаете, стига да го искате достатъчно силно. Можете да бъдете всичко, което искате, да притежавате всичко, което пожелаете,да постигнете всичко, което решите, стига да постоянствате в желанието си целенасочено и твърдо. Ако сте решили да вземете здравето и съдбата си в собствените си ръце, обадете ни се. Има само едно по-хубаво нещо от това сам да си изградиш успешен бизнес и то е на всяка стъпка по пътя към успеха да бъдеш подкрепян от компания с годишен оборот надхвърлящ 2 милиарда долара.Това е офисът на ФоревърЛивинг Продъктс в Скотсдеил, Аризона, САЩ и нейният собственик Рекс Моан.

 

Повече от 30 години Форевър Ливинг Продъктс открива най-добрите природни източници на здраве и красота и ги споделя със света. На 13 май 1978 г. се провежда първата бизнес среща, когато вече са създадени продуктите и маркетинговия план. Днес, повече от двайсет и седем години по-късно, ФЛП работи в над 140 страни и продажбите ни надхвърлят 2.5 милиарда долара. Ние сме най-големият производител, преработвател и дистрибутор на Алое Вера в света. Плантациите ни в САЩ, Карибите и Мексико са на площ от над 2000 хектара. Това осигурява непресъхващ източник на най-чистото Алое за нашите дистрибутори и ни превръща в най-сериозния доставчик на Алое в света. Продъктс има най-голямата инсталация в света за преработка на натурални пчелни продукти, събирани в пустинята Соноран в Аризона.
Форевър Ливинг Продъктс предлага висококачествени продукти за здраве и красота. Компанията е разработила гама от напитки с Алое Вера и козметични продукти, които позволяват на милиони хора по света да се докоснат до забележителните свойства на това растение и благотворното му въздействие върху цялото тяло. Прибавете към тях разнообразните хранителни добавки и продукти от пчелния кошер и ще получите цялостна система за постигане на по-добро здраве и красота.