Меню - навигация            
Изчисляване на поръчка с продуктите
 

Vit♂lize

Вит♂лайз за мъжe

код: 374
60 гел капсули
цена: 60.47 лв

ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА

В различна възраст здравето на простатата се превръща в проблем при всички мъже. Новата хранителна добавка за жизнеността на мъжете Вит♂лайз™ съдържа цялата сила на Прo6®, но към нея добавя допълнителни хранителни съставки, по-добре усвоими форми и още по-мощни билки.
Съчетан със здравословна диета и достатъчно движение, Вит♂лайз™ предлага природно решение за поддържане на здравето на простатата. Тази уникална и многостранна формула осигурява високоефективна комбинация от билки, витамини, минерали и антиоксиданти за подкрепа на нормално уриниране, добра тестикуларна функция и оптимално здраве на простатната жлеза.
Патентована билкова комбинация
Формулата на Вит♂лайз™ съдържа патентована смес от растителни екстракти, сред които палма-джудже, пигеум и масло от тиквени семки. Всички те се използват от векове за поддържане на здрава простата.
Ексклузивна комбинация от нутриенти
Вит♂лайз™ включва и смес от хранителни съставки, специално подбрани и балансирани за подкрепа на здравето на мъжа и на функциите на простатата. Витамини C, D, E и В6 са незаменими за тази жлеза. Съчетахме ги с минералите селен и цинк, чиято роля за здравето на простатата е доказано. Добавихме и кверцетин и ликопен в оптимални нива за цялостна подкрепа на простатната жлеза.
  Нов и усъвършенстван
Към витамин E, селена и ликопена, вложени в първоначалния продукт за мъже Прo 6®, прибавихме витамини C, D и B6, плюс цинк и кверцетин. Всички те са незаменими за здравето на простатата и за производството на хормони.

ОСНОВНИ СЪСТАВКИ

Патентована смес: маслинено масло, масло от тиквени семки, екстракт от нар (Punica Granatum), ликопен; витамин С (L-аскорбинова к-на), витамин Е (като D-алфа токоферол), цинк (цинков глюконат), витамин В6 (пиридоксин хидрохлорид), селен (обогатени със селен дрожди), витамин D (холекалциферол).

ДРУГИ СЪСТАВКИ

Пчелен восък, соев лецитин, желатин, глицерол,

пречистена вода, гума от плодове на рожково дърво.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА

По две гел капсули дневно като хранителна добавка.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Патентована комбинация от растителни екстракти като палма-джудже, пигеум и масло от тиквени семки.
  • Оптимален баланс на съставките за цялостна подкрепа на простатата.
  • Доставя полифеноли равняващи се на цял нар.


 
 

Внимание: Описаният продукт не е лекарствено средство! Разпространяването му се осъществява изключително и само от независими дистрибутори. Консултирайте се с лекар преди употребата с медицински цели на който и да било от продуктите на ФЛП!